Obradović: Predlog za Kosovo Vučić će izneti kad dođe vreme

Potpredsednica SNS Marija Obradović reagovala povodom autorskog teksta poslanice DS Nataše Vučković objavljenom u današnjem Danasu

Ostavite komentar


  1. Izjavi to bivsa spikerka Tv-Kraljevo,tekst od nekoliko "redaka" verovatno je sastavio "onaj"koji zna sve.

  2. Pa niste ni do sada pozivali opoziciju na unutrasnje, sposljasnje niti pobocne dijaloge. takoreci niste imali nameru za bilo kakvim dijalogom dok ste potpisivali u Briselu i pismeno i "usmeno" sto rece onomad vas poslodavac. Ako ste iskreno za dijaloge, u sta sumnjam do kraja, onda dajte da se oni obavljaju javno na direktno prenosenim emisijama na RTS-u tzv javnom servisu gradjana. Eto to i eto samo tolicno.

  3. Marija od silnog bavljenja opozicijom nije primetila da je vlast SNS zaboravila da očisti i opere Beograd ili čelnici njene stranke iz beogradske vlasti ne mare za smrad i prljavštinu.

  4. "Da nam jos dugo potrajete bas takvi" odlicna konstatacija. Opozicija ne vadi glavu iz peska, u svakom smislu.

  5. Sns-ovci vučićevi klonovi, svi do jednog. Ista lupetanja, isti katastrofalni pokušaji da se bude duhovit a duhovitost im stoji kao kokoški sedlo. Važno da se nešto kaže, da se svaki dan u svakoj prilici nekome uzvrati, da se ispuni bonus vernosti. Vasa vacua maxime sonant.

  6. Kakav dijalog sa Vucicem? Ovo je samo jos jedna farsa Vucicevog rezima da pokaze kako on postuje i druga misljenja i ne radi samo na unistavanju svih koji drugacije misle. Dijalog i druzenja sa Vucicem pred Beogradske i mozda republicke su samo jos jedan predizborni trik koji ce samo doneti pad rejtinga opozicije i rast rejtinga SNS. Da imamo ozbiljnu opoziciju a ne razne Sojice koji brinu samo o licnom interesu i kako od budzeta ili imovine drzavne nesto ucariti za sebe ne bi mi morali ni da kucamo ovakve komentare vec bi podrzavali borbu protiv apsolutiste a ne caskanja i kafenisanja sa njim, sa unapred pripremljenim saopstenjima.

  7. Gospodjo Obradovic prosto je neverovatno da i ovako kratko saopstenje ne mozete napisati baz lazi i kontradiktornosti.
    U prvoj recenici navodite kako SNS ima resenje- cemu onda dijalog.
    Posle toga navodite da poklanjate opoziciji sansu za predloge- kao da ona na to nema pravo i bez vaseg poklona.
    Zbog vaseg cekanja tog pravog vremena za objavu vaseg "resenja" ocigledno je da se vi krijete i cekate.
    Kako vas nije sramota spominjati ime Dindic u saopstenju koji bi vama trebao doneti "neke poene"
    I na kraju zasto se zamerate svojim ljudima? Ako neko ima jahtu a prati vasa saopstenja to moze biti sve a ne opozicija. Vasa opozicija gospodjo nema dovoljno ni za bazen a kamoli za more.Nemoj te se radovati ovoj konstataciji jel to je ogromna vecina Srbije koja ce se jednoga dana ipak probuditi!!!

  8. Predlog za Kosovo, KiM niko i ne spominje, biće Vučićevo lično mišljenje prožeto populističkim mišljenjima. Taj, demagoški akt služiti će članovima SNS za izvlačenje citata Vođe kada budu govorili hvslospeve o njemu. Biće to dobar tekst za popunu programske šeme raznih televizija i dnevnih listova. O dijalogu pogledajte viđenje maestra Koraxa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.