Obradović: Protest u subotu počinje ispred zgrade Pinka

Ostavite komentar


  1. Tačno je da -ovako više ne može !
    eđutim treba izvršiti temeljnu pripremu sa deklaraciom o državnom,nacopnalnom, svenarodnom spasu Srbije. Pokrenuti ogromno nezadovoljstvo građana / nih oko 3 miliona/ da izađu po gradovima selima i aklamaciom skinuti ovu vlast. Ide jesen i za mesec dana završiti posao. Formirati narodni odbor od odvažnih, zrelih, odlučnih građana i izvršiti temeljnu reformu državnoh institucije, društvo je bolesno do svoje srži. Reformisati unutrašnju politiku koja je katastrofalna, spoljnu nastaviti slično ovoj. Unutrašnja politika je kost u grlu običnom građanjnu koji je sve izgubio i niko ga više ne pita ni za ništa. To je formula uspeha. Ali izgleda da opozicija nema snage za takav poduhvat.Ovako slaba vajda.

  2. Vucic zna da je energija natoda zloupotrebljena od strane boljsevika davnog petog oktobra i da mladi rusofil odigrava na njegovu kartu. Boljsevik na boljsevika ne udara. Narod to prepiznaje i zato cuti i trpi…dokle?

  3. Baš inventivno: protest protiv ispiranja mozga naroda!!…E, pa krajnje je vreme (Već je i pink paradajz zauzeo vodeće mesto u marketima!-ha)…Jer…niko da se seti da pita kako se to devedesetih Nacionalna frekvenca delila (čitaj: otimala) i šakom i kapom, sa još pride…Mislim da Pink ima olakšavajuću okolnost što se za nju ponovo izborio levo-desno, oktobarski-oktobarski, kako tako…kakav rijaliti: naša realnost …

  4. imate moju punu podrsku,pink je zaista gori od najgoreg karcinoma,bljutav,prizeman,drzak a kad mu je urednik informera gost onda je stvano bljak.

  5. Cini se da ono sto je RTS bio devedestih to je PINK danas, svaki vladajuci sistem ima institucije i medije koji plasiraju mentalitet propagadu…

Ostavite komentar


Politika

"Most na Ibru neće biti otvoren, akteri napada u Banjskoj će morati da odgovaraju": Šta poseta NATO zvaničnika donosi Beogradu i Prištini? 8

„Most na Ibru neće biti otvoren, akteri napada u Banjskoj će morati da odgovaraju“: Šta poseta NATO zvaničnika donosi Beogradu i Prištini?

Prilikom posete Beogradu i Prištini, pomoćnik generalnog sekretara NATO, Boris Ruge je predsednika Srbije podsetio na obavezu procesuiranja odgovornih za napad u Banjskoj, dok je predsednici Kosova naglasio da je potrebno uzdržati se od jednostranih poteza poput potencijalnog otvaranja mosta na Ibru. Dok isticanje Banjske predstavlja ponavljanje postojećih zahteva Zapada, zbog stava NATO prema Prištini most na Ibru najverovatnije neće biti otvoren, smatra Miloš Pavković iz Centra za evropske politike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.