Obradović: Srbija da krene za Beograd

Ostavite komentar


  1. Nažalost moramo još jednom kao sa Miloševićem. Ali ovi protesti odvešće Srbiju konačno u demokrstiju i završiti sa ekstremima iz devedesetih jednom za svagda.

    1. Na žalost, neće je odvesti nigde osim u još jedan krug različitih vlasti, ovakvih i onakvih, što se opet završava snažnim vođom i diktaturom. Čini mi se da se stalno krećemo u tom istom začaranom krugu.

  2. Nažalost moramo još jednom kao sa Miloševićem. Ali ovi protesti odvešće Srbiju konačno u demokratiju i završiti sa ekstremima iz devedesetih jednom za svagda.

  3. Reakcija naroda NA POKRADENE IZBORE I NA DIKTATURU ovo je samo pocetak

  4. Te nepismene i samo hoću vlast u svoje ruke treba svima suditi i na Robiju što urušavaju poredak Države hoće silom na vls a bili su tolike godine i sve su upropstili,u Zatvor sa njima??

  5. Obradović se javlja iz mišje rupe. Ne mogu da verujem. Što pre uvesti policijski čas za sve gradove koji su žarišta virusa,beograđanima neka taj policijski čas što duže traje. Smučili ste nam se više. A onda „nezadovoljnim“građanima odrediti kaznu obavezan prinudni rad u trajanju od 12 meseci kako bi videlikako je teško zarađivati za život i parče hleba a lako rušiti i uništavati ono što su drugi stvorili. Mamini i tatini sinovi neka idu nešto da rade a ne da dangube i jedva čekaju da pokažu ono najgore u sebi. Smučili ste se više narodu naroćito u unutrašnjosti.

  6. Nisu nam ostavili drugi izbor. Ovo je krajnje sredstvo, ali nuzno. Dalje se ne moze ovako.

    1. Samojko, nedavno su bili izbori i sto se niste ujedinili. Hocete diktaturu manjine nad vecinom, e to nemoze. Motorne pile sluze da se drva pilaju a ne da se ulazi u zgradu javnog servisa i skupstinu. Pola vas treba u ludnicu a drugu polovinu u zatvor.

  7. Kako da ne !!! Da tamo pokupimo virus koji nam već nisu importovali i onda ga još malo rasejemo po Srbiji.

  8. Najbolje da se vučić skloni i da opoziciji prepusti vlast,verujte kakvi su za tri dana bi izmedju njih samih izbili takvi sukobi,da ni vojska ne bi mogla da reši problem

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.