Obradović: Šta sprečava Dačića da zakaže konsultacije o početku dijaloga

Ostavite komentar


  1. A što se tebi tako žuri.Nestalo love.Dobra bila plata od države a da ne radiš ništa.Ti samo da se udružiš sa vrhovnim možeš opet primati platu u politici.

    1. Kakve gluposti. Izbori se bliže a ništa se ne menja. Sve isto , mediji isti, sve Pink do Pinka. Pa kako misliš, da i dalje bude sve isto, i izbori isti.

      1. Kakve promene oce da narod neglasa a opozicija preuzme vlast na lepe oci ili da svaka stranka da udje u skupstinu sa po jednom glasom. Smanjili na 3 % i to im neodgovara. Ko je taj Obradovic sta je on u ovoj drzavi ,obican gradjanin i nista vise skojim pravom trazi izbore pa kad bili izborigde su bili. Dosta vise njegovih gluposti,ako je covek glup nepravi mu drustvo.

    2. Zuri mu se da ponovo udje u Skupstinsku fotelju. Ponestalo zalihe. Da mu drzava ponovo daje poslanicku platu. I da stim novcem razbija skupstinu i ostalo po Beogradu. Znas kako se to zove srpskim recnikom Bidnik nad Bednicima bio i ostace zapamcen u Srpskom narodu.

  2. Mozak Obradovic izbori bili ko je strajkao neka i dalje strajkuje. Verovatno si los sa matematikom sad si svatio da para vise nema a setao bi po BG. ima sta da se radi ko voli da radi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.