Obradović: Što pre dijalog vlasti i opozicije u Srbiji, potom ‘prelazna vlada’

Ostavite komentar


  1. Ne znam samo koje opozicije,kad opozicija u nasoj zemlji nestaje.

    1. Da su pošteno radili kada su bili na vlasti sad ne bi bili opozicija to je bar svima jasno osim njima jer još uvek se zanose i sanjaju da se vrate na vlast ali od toga nema ništa.

  2. Ko bi ozbiljno Obradoviceve zahteve shvatio kad je on olicenje nedoslednosti i nasilja?

  3. U jedno je narod Srbije siguran , a to je da ti nikad više nećeš biti njen predstavnik u Skupštini.

    1. Prvoborac, otkud vi znate u šta je narod siguran, da niste vidoviti?

  4. Koliko gluposti čovek napriča !
    O kojoj prelaznoj Vladi Boško priča jel svestan on šta priča ?
    Zar Boško misli da bez učešća na izborima uđe u Vladu.
    Jel su ovo želje ili šta se babi snilo ?

  5. Boško jel to Kusturica snima film „Prelazna Vlada“ ?
    Mnogo gledaš fimove Bole 🙂

  6. Ne znam samo o kakvoj prelaznoj vladi to mašta Boško, kada on nikada nije bio za mirna rešenja, njemu je samo na pameti kako će nekoga da izvređa i fizički napadne.

  7. Ne maštaj mnogo Obradoviću, sa tvojim neodgovornim ponašanjem ne bi uspeo ni pet minuta da se zadržiš u mišjoj rupi, gde i pripadaš.

  8. Onaj koji nije ucestvovao na izborima sebe opozicijom ne moze zvati . Dakle cak i oni koji nisu presli cenzus a ucestvovali su na redovnim izborima se i mogu prizivat dijalog ali oni koji nisu kao Bosko – nemaju pravo !On vise nije politicki cinioc.Naravno , ovde se radi u drugoj stvari , Bosko bi u fotelju , makar bio on „ko-ministar“ jedan dan.

  9. Bole, a ti si relevantan sagovornik sa 0,2%? Kakva politička kriza? Tebi je Bole kriza u glavi. O kojoj ti prelaznoj vladi ti misliš Bole? Prelaznu vladu prave stranke koje su u Parlamentu, a ne neko sa ulice. Po tvom razmišljanju, Bole, svako ko sakupi 100 ljudi, ide pravo u tu tvoju prelaznu vladu, ili to možete samo vi Bogom dati? Bole, nema više poslaničke plate, stan u Bgd… za nerad. Tvoj je problem što si četvoronoške, krišom ulazio u razne ambasade, i obećavao sve i svašta.

  10. List Danas previše vremena i pažnje pridaje ovom čoveku Gde je Miloš Jovanović, Aleksandar Šapić,Gordans Čomić. Oni kao da ne postoje. Toliko o vašem listu.

  11. O kakvoj prelaznoj vladi govori ovaj Bosko, kao da nije u sadasnjosti.

    1. Ljudi poput tebe bi trebali da odgovaraju za događaje ispred skupstine. Ovaj čovek će biti na vlasti(potpuno zakonito) dok su ovakvi opozicija. Politički briljira u svemu jer ste nesposobni i nemate nikakav plan i program. Sto se tice kriznog staba pa nismo mi Amerika,to su nasi najbolji i jedini lekari koje imamo. Samo znate da pozivate na nerede i unistavanje imovine.

      1. Tako je, samo da izazivaju haos i nered, samo da unistavaju, ko normalan da glasa za divljake

  12. Covek koji je doziveo najveci politicki poraz u istoriji ove zemlje, trazi da neko sa njim pregovara i da on formira neku prelaznu vladu? Pa ovo je za smeh i suze istovremeno.

  13. Prelazna vlada je bespotrebna. Građani su odabrali na izborima one koje žele da vide u vladi.

    1. Ovaj Bosko Obradovic sve sto kaze Danas objavi a moj komentar retko kad mogu da vidim da je objavljen…..a ne koristim ni ruzne reci kao on…ne sirim mrznju kao on I nikoga ne potcenjujem I omalovazavam.

  14. Ja mogu da konstatujem da Boško uopšte nije svestan šta priča niti šta radi.

  15. Gde ti je opozicija Obradovicu? Nema je. Ono sto se zvalo „opozicija“ je nestalo odavno.

  16. procotao sam komentare , u ovim komentarima, vidi se da puno ima botova, ! Bravo Bosko, sve sto si rekao ovde je tako realno i potrebno, za dobronamerne srpske gradjane. Tako , u tom pravcu treba da stvari idu !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.