Obradović: Sutra svi na Vučićevu konferenciju za novinare

Ostavite komentar


  1. Sutra cela Srbija u Beograd na vučićevu konferenciju. Svi svi svi. Veljo povedi Čačane i buldožer.

        1. UPKovida,lekari,medicinsko osoblje,prosvetari ,posteni izrabljivani radnici,ustanimo u odbranu nasih zivota,nase drzave ,koju truju i rasprodaju.
          Za NASU DECU,njihova su zbrinuta.

  2. Godpodine Obradoviću čestitam Vam, samo hrabro i odlučno napred do pobjede i oslobađanja Srbije od diktature i strašnog lopovluka.

    1. Vucicu ne treba nikakva kampanja,ovakvi likovi mu samo podizu rejting i tope ionako bedne procente koje ima opozicija.. moze neko sad da pise tirade demokratiji, ljudskim pravima, kulturi ali stvarnost je takva.. Slika od sinoc iz RTS je autogol pozicije.. i potencijalni biraci koji su bili neopredeljeni sada su se brzinom svetlosti udaljili od opozicije. Zivi bili pa videli!

  3. Narodu je dosta nasilja i provokacija, narod hoce da radi i da zaradi a ne da trpi za hleb.

  4. Gospodine Obradovic, za koga ste glasali 2012.-e? Ja za Vučića nisam nikad. I Vi ste isti: mali šešelj!

  5. Boško Obradović, novi Vučić izgubljen u opsesiji da sedne na tron i zajaše narod. Niti neko iz SzS pita narod, niti ga narod interesuje. Opsednuti su vlašću i svim onim šta ona predstavlja. Udarila im je vlast u glavu a još je se nisu ni dokopali. Pitam se, ako nam je ovakav savez alternativa zloj vlasti, treba li narodu apsolutni neprijatelj? Evo, ima ga u vlasti i nazovi opoziciji, smrtni dvojac bez obzira prema narodu!

  6. Jel AV njih placa da rade ovo? Sve sto su do sad uradili, tzv. opozicija, sve ide na ruku onoj pošasti na vlasti.

  7. Od njegovog patriotizma, od njegoog zalaganja za bolju i prosperitetniju Srbiju, ostade samo huliganstvo?! Boško je sinoićnim upadom u RTS i svojim primitivnim ponašanjem pljunuo sam sebi u lice. Sinoć je pokazao pravo lice. Lice jednog uličara, koji se po potrebi preoblači u rodoljuba i patriotu. Djilasa, kao i veliki broj „opozicionara“ razumem. Približava se primena zakona o poreklu imovine. Kako će dojučerašnji „patikaši i uličari“ da pojasne vlasništvo nad bankama, fakultetima, fabrikama..

  8. AV ga nazivao žutim vujketom. Kad ono SNSovac cevi od Vesnića.
    Ko pročita ovo nek dobro zapamti u skorije vreme pakujte kofere i neokrećite se. Bežite gde znate. Od Srbistana nema ništa ostaće samo starci i Vučićeva bagra.

  9. Ovo je klasican pokusaj drzavnog udara i ovladavanje prvog elementa udzbenickog delovanja . Strogo sankcionisati ovo huliganstvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.