Obradović: Tako su pravili filmove i o Oliveru Ivanoviću

Ostavite komentar


  1. Bole, a koje narodno nezadovoljstvo? Pa, vas par stotina niste ceo narod. Za tebe, Bole, ni familija nije htela da glasa, a ni sad ne bi glasala, jer te dobro znaju, Bole. Nije tebi, Bole, zbog filmova koje pustaju te televizije, nego tebe Bole, boli što ti kažeš, „Policija napala mirne demonstrante“, a oni puste snimak gde se vidi ko koga napada, Bole. Nije tebi, Bole, to što oni pustaju, nego što prikazuju kako kako policija SAD, Španije, Francuske, Nemačke, rešava demonstracije, i to bez štitova, biju na Boga ne misle. Bole, opet, i opet si uhvaćen u laži. Pa dokle Bole? Nema više poslaničke plate, da ti mi plaćamo stan u Bgd. nego ćeš u Čačak, Bole, pa sam plaćaj stanarinu… Bole.

  2. Niko normalan u Srbiji ne želi nikome zlo, ali dobro se zamisli Boško šta si i kako si se ponašao, samo pri naletu na zgradu RTS-a.

  3. Nijednom lideru opozicije neće faliti ni dlaka sa glave, ali ne garantujem da se nećete međusobno razračunavati, jer niste ništa postigli svojim delovanjem protiv sadašnje vlasti.

    1. Preko vode do slobode. Ima film bitka na neretvi. Bio bosko sametkom u glavi i usput tifus imao. Boško onaj boško je bio mnogo bolji glumac od tebe. Boško ako misliš da si jak idi u rudnik, nisi za politiku još manje za glumu.

  4. Spominješ Olivera Ivanovića, Boško, pa što se ti nekada nisu usudio da odeš na KiM i da se uveriš koliko te voli srpski narod na toj teritoriji.

    1. Taj narod je priključen na PINK i njemu slične, pa je voleo Miloševića, Šešeljevsko jato na čelu sa Vučićem…

  5. Dragi bosko od obrenovica do sada na celo srbije nije bilo srbina osim nikolica na kratko koji je ucenjen srbija mora dici glavu gore ovo milom ne moze I obrenovica nisu milom otisli nazalost

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.