Obradović lepio nalepnicu Bojkot u Privrednom sudu, obezbeđenje skidalo

Ostavite komentar


    1. Dočekaćeš i ti ovakvu „pravdu“ pa će ti se neki poput tebe izrugivat. Kolo sreće se okreće.

  1. Gledao sam sta ste sad radili… Ovo je bre sramota kakvo divljastvo vi sprovodite, maltretirate ljude na radnom mestu, glupirate se sa nekim nalepnicima, alo bre to je drzavna ustanova, da li ste vi svesni toga!!!? Bre u bilo kojoj drugoj zemlji bili bi ste vec pohapseni kao rulja na samom ulazu! Sram da Vas bude, sreca pa se snimate da vidi narod sta radite…

    1. Da ali Srbija vise nije drzava, a nalepnice ili paljenje jedne knjige nije divljastvo, ali jeste, ubistvo na naplatnoj rampi prolaskom sa preko 100km/h kroz naplatnu rampu, cije snimke ima AV, ali ne i tuzilastvo, jeste likvidacija Olivera Ivanovica, cijeg ubicu zna AV, jeste paljenje kuce nocu dok ljudi spavaju u njoj i pritom pucanje iz pistolja, jeste rusenje bagerima pod maskama, vezivanje, oduzimanje telefona, ne odazivanje policije na pozive, AV zna ko su fantomi, jesu 1500 ljubakajucih poruka jednog manijaka iz Brusa, jeste otimanje novca sa racuna dveri dok se celo pravosudje oglasava nenadleznim, jeste to kako Orlic ucestvuje u emisijama i odnosi se prema sagovornicima, ili Marijan Risticevic, Simo Spasic, … jeste urbanisticko unistavanje Beograda … BOJKOT

      1. Aleksa,zaboravio si ubistvo Ranka Panića,pa ubistvo gardista,onda 2008.kad su Tadić i Jeremić pobegli u Rumuniju a šiptari proglasili nezavisnos KiM.zaboravio si i da je Borko postavio granične prelaze izmedju Srba,2011.Zaboravio si i ko je pustio 2500 terorista iz zatvora,a da za njih nije tražio razmenu za otete Srbe,zaboravio si i 2004.Mnogo si bre nešto zaboravan…ili???

  2. Podrška za Dveri i Boška Obradovića. Znamo ko su lopovi, a vama sreće da istrajete u pravednoj borbi.

  3. Ovaj sve što dotakne skrnavi. Neće još dugo nadam se … sam se ovakvom politikom sahranjuje.

  4. Bravo ,Bosko!!! protiv Sns bagre i njihovih poslusnika se bas ovako treba boriti.Sa stokom ne mozes na lepo.

  5. Na celo zalepi Bojkot na celo to ti je sigurnije
    A što se tice para
    Pare su uzete iz tog razloga
    Jer ih trošite na glupave nalepnice Ruzicaste Farbe valjkove i cetke

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.