Obradović: U toku su konsultacije opozicije sa pobunjenim narodom

Ostavite komentar


  1. Narod ide do kraja a ti boskic kako te volja….bela knjiga će biti dostavljena na protestu gradjanima…..

    1. 63% od 1/4 izašlih glasača ne cele Srbije, nije ni to mali broj, ali čisto da se zna.

      1. a koliko je 200 ili 4000 ljudi od 650000 biraca, posto volis preciznost

    2. izvini molim te .
      racunaju se i ovi sto nisu glasali.
      evo ja nisam glasao jer sam znao da ce da pobedi. a samnom jos ubedljivije. .
      ovi sto neglasaju Su sve vucicevi koje je mrzelo da izadju na glasanje.
      prosto kao pasulj.

    3. Predlazem litije …!! Pa ako , prodje -prodje…?? Vec smo iscprli sva scenarija…Ali , avaj gde litije u nadolazecem periodu slava …?! A hajduci ce od Mitrovdana , orgijati na TV-u , po stabovima …itd….!! Jedino nas mogu spasti nevidljive posasti-internet i tome slicno…?! Amen.

  2. Nesto si nervozan u zadnje vreme, jel te izvodi gazda Djiki u setnju redovno?

    1. Izgleda da je preskočio neku šetnju,pa sad sve ,što bi reko Radašin,prebaca.

  3. Znači počele su konsultacije onih koji prete vešanjem, silovanjem.

  4. Koji ste vi bezobraznici. Sad kao sikirate se za narod a izvodili ste ih na ulicu. Pa zar mislite da to narod nevidi. Prvo za vas je vucic izmislio koronu a sad kao eto vi vodite brigu. Obradovic i n1 su fasisti i razbijate srbiju zajedno sa djilkosom i jeremicem
    Fujj!

  5. Dakle, prvo su bili protesti ,,1 od 5 miliona“, pa onda pretnja smrću, silovanjem, vešanjem, pa onda upadanje u državne institucije, čime se pokazuje nepoštovanje prema državi, Zakonu, državljanima, svim zaposlenima, a onda protesti, pa sad i njihove konsultacije. Šta je sledeće, a bezuspešno?

  6. Eh moj Bole, okani se, vidiš da je narod doneo konačan sud o biranju vlasti, zašto na silu?

  7. Bole, ti više nisi opozicija, ti si sad samo Boško Obradović iz Čačka, i ništa više.

    1. Zivi covek u nekoj zvezdanoj koroni nije mu lako mozda ga je drmnula neka mozdana korona pa lupeta.

  8. Narod je jasno na izborima rekao koga podržava i ko ima njegovu podršku.Poništavanje je samo još jedan u nizu pustih Boškovih snova.

  9. TESKO SE VRATITI U BIBLIOTEKU,SVETLA POZORNICE ,POLITICKA SCENA KAO KOD STERIJE,SAMO ZAMISLITE BILO GDE DA COVEK NEMA PODRSKU SVAKOG STOTOG GRADJANINA ,DAJE INSTRUKCIJE OKO BILO KOG DRUSTVENOG PROBLEMA, TI SI DRUZE GRESKA STATISTICKA

  10. ZAMISLITE U VASEM LISTU KOJI JE OZBILJNA FIRMA DA UREDNIK IMA PODRSKU 1COVEKA(PORTIRA) A DA VAS CEO KOLEKTIV IGNORISE,KAKAV JE TO MORALNI SKLOP ILI SIZOFRENO PONASANJE OBRADOVICA DA NE PRIHVATA REALNOST,KOJA JE IRITANTNA,DEKADENTNA ZA MOJ UKUS ALI JE TAKVA.STO BI REKAO STEPA:SKUPLJAJ DZEBANU, OPREMU I HLEB PA NAZAD U BITKU,usput pao vam je kvalitet,medjunarodni ,odnosi privreda kao kao ja sa 19 g ,ostrascenost blizi vam se zuti decko

  11. Dobrodošli u rijality program Srbija.. Botovi vidim pošteno zaradjuju pare izvučene iz mog džepa.. Karte su podeljene a Jeremić hvata preletače. Bravo

  12. Da li ovaj covek misli da je merodavan za bilo kakve konsultacije? O cemu se konsultovati? Kako da napravi jos veci nered i kako da nanese jos vecu stetu i gradjanima i drzavi. Sramota!

  13. Gradjani su vlast izglasali na izborima, to je istina sa kojom se morate pomiriti. Ovaj cirkus na ulicama niko nece podrzati. Obradovicu, pokrij se i cuti.

    1. O kakvoj istini govoriš botino,kakvi izbori misliš ovi pokradeni -falsifikovani?Nije problem kada neko laže druge,veći je problem kada laže sebe.Ti i tvoje kolege botine,a naravno i vaŝ lider AV ste najveće zlo Srbije

  14. Dajte tu prelaznu Vladu strucnjaka pa nema ni potrebe da, kada poprave stvar, raspisujete izbore. Nema razloga da glasamo za vas, dobri su nam i strucnjaci.

  15. Pobunjenim narodom? Kako je počelo, za par dana neće biti demonstranata sa kojima ćete pregovarati, jer će se protesti ugasiti.

  16. Ne znam ko će da podrži tu prelaznu vladu, i na koji način će ona biti izabrana?

Ostavite komentar


Politika

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina 8

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina

Snežana Paunović, poslanica SPS i predsednic skupštinskog Odbora za privredu regionalni razvoj trgovinu turizam i energetiku poručila je tokom svog obraćanja medijima da je opozicija iznela niz neistina u vezi sa održavanjem vanredne sednice Skupštine o litijumu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.