Obradović: Vešala su provokacija SNS da bi se skrenula pažnja javnosti

Ostavite komentar


  1. Vi znate da su okupatori i unistitelji Srbije i srpskog naroda puni provokativnih podlosti. zato vas upozoravam Obradovicu otvorite vetvore oci i pojacajte kontrolu provokatora da ne bi pala nikakva senka na preciste i zadivljujuce disciplinovane proteste. Ko ne bude vodio racuna o tome taj ce biti prepoznat na zadacima destruiranja narodnih protesta. Cena je velika !

  2. Doticni gospodin se samo bavi iznosenjem neistina na racun aktuelne vlasti i uopste ne primecujem da se opozicionari bave svim vaznim pitanjima,niti verujem da je bilo ko primetio takav opozicioni rad.

  3. Sad ce vlast da proglasi decu za pokusaj ,,drzavnog udara,, kao sto je to uradio Dodik sa decom ,,Pravda za Davida,,….
    Lijepo sam ja rekao, ,,veliki hajir ce Srbi vidjeti Miloradu Dodiku,, jer se Mile vise pita i savjetuje po Srbiji od bilo kog normalnog covjeka i politicara….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.