Obradović: Vreme je da Mali, Vesić i Mitrović osete zatvorske uslove

Ostavite komentar


  1. Preterana samouverenost u politici nije dobar manir. Boško Obradović jako malo radi na sebi. Stalno priča iste priče bez novih ideja. Pitanje od 1,000.000 dolara: Ko finasira ovaj promašaj zvani Dveri?

    1. Poštovana Tara – naučio je,i ustvrdio, to što je i ranije znao i.javno,hrabro govorio: da (tvoja SNS) počiva na lažima,izdaji i lopovluku!

  2. Tako su i ovi sadašnji galamili dok nisu došli na vlast. Pohapsićemo ove – pohapsićemo one…

    Prdi se u istu tikvu – a narod glup…

  3. Eto ja sad ne znam ko može da ukaže poverenju Raduloviću posle svega što je radio. Msm kaže on časno je dao ostavku, al mene zanima ono što je tome prethodilo

  4. Nosioc odlikovanja od nacionalnog značaja “Kamen za kupus” bi da ‘apsi a još nije ni cenzus preš’o!

  5. Nema razlike između vas!Pratio sam Vaš duel na studiju B, i jasno se čulo koliko svi dobijate donacije sa raznih strana i koliko sebi trpate u džepove.Jedino je ovaj narod naivan,jer još uvek veruje u vaše priče i obećanja.Retki su oni koji su ušli u politiku a da se nisu obogatili,ili bar dobro okoristili.

  6. A,š njima,poštovani Obradoviću,trebalo bi da osjeti uslove života u Zabeli i onaj,rastom i u ljudskom pogledu mali čovek,ali po lažima i lopovluku veliki, Nebojša Mladenović,bedni preletač iz DSS u SNS jedino iz koristoljublja!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.