Obradović: Vučić doživeo ostvarenje životnog sna – da vlada sam

Ostavite komentar


    1. Da, 8 godina ga narod bira ogromnom većinom, a Veseljko u mestu gde je rodjen dobije 10 glasova, ni familija ne glasa za Veseljka jer znaju kakvo je zlo, baš je Veseljko merodavan da kritikuje nekog ko ima 67%, a jadnik Veseljko 1,5% možda i manje.

      1. ljubiša,smešni bote,žalosni liku,elito naprednjačke akademije, ovom državom rukovode oni koji se telepromtuju,svojim vazduhoplohovima putuju svemirskim godinama,sleću na aerodrumove…a ti si, i pored ovakvih karikatura jedino sposoban da budeš najobičniji bot.

  1. Ako neko moze da pomogne neka to ucini, ako ne moze neka zauvek cuti. Dosta vise sa politickim prozivkama. Nije vreme za to.

    1. Bravo,konačno glas razuma u ovim silnim gluposti a koji se ovde mogu videti.

  2. Boskica puca sujeta 🙂 ljubomoran sto on nikad nece biti predsednik Srbije

  3. Nije lako u ovakvoj situaciji biti sam i o svemu sam odlucivati, nije ovo bila nikakva mera da bi on bio jedini koji odlucuje.

  4. Dragoljube pošteni Srbine doniraj nešto , pa zar ne štampaš na milione primeraka.

Ostavite komentar


Politika

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore? 8

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore?

Tradicionalni partneri na kosovskim izborima, Nenad Rašić i Rada Trajković, još nisu razgovarali o načinu na koji će nastupiti na parlamentarnim izborima zakazanim za 9. februar. Ministar u Vladi Kosova i njegova savetnica kažu za Danas i da njihove političke razlike i kritike Trajković prema politici premijera Aljbina Kurtija ne prave teret za dalju saradnju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.