Obradović: Vučić samoinicijativno pokrenuo temu razgraničenja Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo je koliko je Obradovic dobro obavesten o svim potezima Vucica, pitanje je na mestu, koji su mu izvori?

    1. Pitanje je ko mu daje pravo da trguje srpskom drzavom, milioni su umrli, stvarajuci je.

    2. Dovoljni su izvori nase i svetske stampe, koji su ovih dana pisali o tome!!

    3. Pa te informacije stalno protiču ,a valja ih čiti i razumeti .
      Boško ,kao pametan i obrazovan čovek ume da rastera maglu i malo nas prosvetli !

    4. Sve navedeno u clanku je vec odavno ponato svima, kao i da je Vucic sebi prigrabio ovlastenja koja on, kao predsednik Srbije nema. Nazalost, nasa vajna „opozicija“ moze samo da gleda sta ovaj radi, kao i svio ostali u Srbiji. Resenje postoji…

    5. Mnogo tesko biti obavjesten o Vucicevim potezima.Upalis tv ili kompjuter i trazis medij samo da nije provladin. A i Vucic tu temu namece tacno dvije godine,upravo kako Boltno kaze.

      1. @Pedja***Šta je Obradović slagao? Postavio je pitanje predsedniku,a na osnovu izjave Boltona sa kojom očigledno niste upoznati!

  2. Vlasti nisu za razgraničavanje KiM, već za kompromis i za ostajanje srpskog naroda na severu pokrajine.

    1. Koliko sam razumio,Vuciceva ideja je ostajanje sjevera pokrajine u sastavu Srbije,i to je i razgranicenje i taj tvoj kompromis.Sta ti znaci to ostajanje srpskog naroda na sjeveru pokrajine,pa oni su tamo vec ostali.Da nije to jos jedan uspjeh Vucica.Do sada gdje god je pomagao Srbima sa Slobom i Seseljom nigdje nisu ostali,ni u Hrvatskoj ni u polovini Bosne ni u ostatku Kosova.Tako da i ti na sjeveru komotno mogu da se spreme za mobilno stanje.

  3. Posto ti ne znas izvore,evo ja cu da ti kazem. Izvori su isti oni ljudi kojima je Vucic to predlagao. Vucic misli da ce njegove kombinacije i mahinacije odneti u grob,e pa nece. Sve se manje vise zna. Samo on misli da niko nista ne zna.

  4. Ako to ne bude tačno,javno da se izvinio i da iz moralne odgovornosti napustiš politiku.Samo tako ću se uveriti da ti je stvarno stalo do istine i pravde,jer ako si slagao normalno je da odeš.

  5. Ali pre nego što Vučića svrstaš u izdajnike pitaj svog kolegu iz SZS Vuka zašto je pred međunarodnim sudom postavio katastrofalno pitanje u vezi Kosova.Kosovo je već tad izdano.

    1. Pitanje u vezi nezavisnosti Kosova postavljeno pred međunarodnim sudom pravde nema nikakve veze sa daljim postupcima u ojačavanju nezavisnosti Kosova. Briselski sporazum koji je Vučić potpisao i kojim je sve srpske institucije i policiju integrisao u sistem Kosova je najveći korak koji je ikada ijedan srspki političar učinio ka stvaranju potpune nezavisnosti Kosova.

  6. Što ne prošetaš do KiM i ne doneseš neki poveći „sveti “ kamen?

    1. Boško ne može da prošeta do KiM zato što postoji granica na Kosovu na kojoj se nalaze policija i carina Kosova. Kada su Koštunica i Tadić bili na vlasti, Boško kao i svi mi srbi smo mogli da odemo na Kosovo jer su tada na severu Kosova bile srpske institucije i nije bilo carine. Kada je Vučić došao na vlast on je te naše srpsker institucije predao Hašimu Tačiju. A Hašim Tači ne da više da se prelazi granica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.