Obradović: Za mene policijski čas više ne postoji

Ostavite komentar


  1. Vrdnik je juče i danas u jeku policijskog časa odjekivao od vriske, galame, orgijanja i preglasnog razglasa sa koga su puštane pesme od kojih se diže kosa na glavi. Velika grupa primitivaca uznemiravala je i maltretirala goste i stanovnike celog mesta u sred policijskog časa u vantednom stanju. I što je najgore niko ih nije zaustavio. Ko danas može tako bestijalno da se ponaša? Nisam pristalica gospodina Obradovića ali ću mu se sutra pridružiti. Osećam se poniženo i prevareno.

    1. EEEEE ITA aaaaa bas ti nije lako , mora da je tvoja omiljena pesma ‘KAKOooo je lepo biti glup

      1. Samo u Čarobnjaku iz Oza i tvojoj stranci, strašilo postane pametno kad mu poklone diplomu.

  2. Ovo je pozivanje na neposlušnost. I ako sutra bude prekršio mere, odmah ga uhapsiti. Ovaj čovek je zlo zla.

    1. Ma, ko njega finansira?Svaki put 150 hiljada kazna… Poslanička plata ipak nije tolika.Da li su to one pare pokraden iz Hilandara?Nalupaće budalu neko, pa će posle svi da mu budu krivi.

      1. A ko finansira Aleksandtu Vucicu patike od 2000€, kada ima platu 1000€?

        1. Kako znaš da su patike 2000€ a drugo čovek dugo radi i ima uštedjevinu.

          1. Ako tebi nije jasno da Boško i Alek žvaću seno iz istih jasli onda si verovatno…..zaključi….

        2. ,,Mickey“ ti kao stranac nemoj se sramotiti pametniji si kad ćutiš.

      2. Naprednjacki botovi samo o ..finansiranju i donacijama…..sta ti je podsvest

      3. Cvrsto sam protiv vucica,vulina,mitrovica,ali ovaj obradovic nije nista bolji od njih

    2. Onaj i oni koji krse uveliko mere koji su sami doneli su vrhovni vodja i stado koje ga prati, dali dobrovoljno ili kao navijaci za solidnu apanazu! Dok narod sedi u kucama,dok se seljaci kaznjavaju ako idu sa njive ili hrane stoku dotle neka druga stoka i bizoni se penju po zgradama( u vreme policijskog casa) i pale baklje koje ujedno bacaju po kolima i tendama ,prave koncerte,pijani izlaze iz kafica koji non stop rade(Obronevac) i pri tome na najprostiji i najvulgarniji nacin vredjaju narod u kucama..

      1. Ja sam juče htela da se vratim kući zbog preglasnog razglasa i pijančenja u Vrdniku ali nisam mogla zbog zabrane kretanja. Da li je to normalno?

    3. Nije, Rašo, tvoj šef je zlo zla. Smeta vam buka, pa ste angažovali kriminalce da plaše ljude po krovovima? Neće ići, gotovo je. Jedna iskra sa tih vaših baklji, plaćenih našim parama, može da napravi požar. Urazumite se, dok ne bude prekasno.

      1. A zašto da se urazume? Da bi narodna „pobuna“ splasla. Samo neka se iživljavaju, ja im dajem podršku da to još pojačaju!!!

    4. Kako kazes , krsi policijski cas i odmah ga uhapsiti . Ali nikako da kazes i one sa bakljama koji krse policijski cas i njih uhapsiti . Ako se hapsi valjda sve koji krse a ne samo one koje ti ne volis .

    5. Išao sam u svojoj 45-oj godini onomad na svaku protestnu šetnju dok ti i Đilas niste umešali prste i sve upropastili.
      Više neću šetati sve dok to podržava bilo koji političar ili neko drugi ko se u zadnjih 25 godina pojavio na tv ili u novinama. Ja da se pitam, sve bih vas rasterao.
      Nije mi samo jasno šta rade silni srpski generali i pukovnici, šta čekaju više???
      Pozdrav iz kišom okupanog Čačka.

    6. Trebalo je ranije ovo da uradi. Na njega kao poslanika se zabrana kretanja (koja se pogrešno naziva policijski čas) ne važi. Zabranu kretanja je uvela izvršna vlast, a on je iz zakonodavne vlasti koja je iznad (po hijerarhiji). To što on ne zna Ustav, ili ‘demagogiše’ ovde – druga je stvar.

    1. Takvi kao ti (preletači i šlihtare)će prvi da mu trče u zagrljaj kada vođa padne!

    2. Evo, mene je briga!Sve sto je covek rekao, potpisujem.Sve je tacno.Interesna organizacija, koja je na vlasti, da ne kazem Banda, osim sto krade, otima i laze, sve vise svima nama otezava zivot.Mene je sramota sta sve trpimo i dozivljavamo, a Vi, Ana i svi vasi istomisljenici, nastavite da prikupljate mrvice, koje padaju sa stola.Nemojte slucajno da crvenite, dok ostavljate besmislene komentare…

      1. Mene je briga.
        Političara Boška Obradovića i njegovu stranku ne podržavam i nikad neću glasati za njega. Ali ću ga uvek podržati kad smatram da je kao građanin Boško Obradović za nešto u pravu. A za ovo je 100% u pravu!
        Ako je plaćenim SNS siledžijama sa kapuljačama dozvoljeno da se slobodno kreću (i orgijaju) za vreme policijskog časa, nema nijednog jedinog razloga da to bude zabranjeno Bošku Obradoviću, ni bilo kom drugom građaninu ove zemlje koji nema člansku kartu SNS!

  3. Ne slazem se, gospodine Obradovicu, sa brojnim stavovima koje Vi zastupate! To me, medjutim, ne sprecava da Vam, za Vas licni – i hrabri – cin protesta koji nameravate realizovati u subotu u centru Cacka, od sveg srca cestitam i uputim jedno ogromno – BRAVO!

  4. Svako ko krsi policijski cas treba da bude adekvatno kaznjen.

    1. Mislis na ove maskirane huligane i kriminalce iz sns, sto vrsljaju gradovima sa bakljama za vreme zabrane kretanja??

  5. Bosko,

    Samo napred! Imate sve vecu podrsku, budite pametni pa se izdvojte kao taj jedan kandidat kojeg mozemo da pratimo!

    1. Ne podseca li vas Bosko na mladog Vucica? Isto je tako bukao po ulicama i td. Gde je bio svo ovo vreme? Sad se setio da je prekrsen ustav, jeli podneo krivicnu prijavu zbog toga. Manite nas. Jedina prava opozicija je DJB, ostalo tropa.

  6. Opozicija u svemu mora da bude drugacija od ove lopovske i kriminalne vlasti. Ako njihovi predstavnici, puleni i jurisnici , krse policijski cas npr. , opozicija ne sme to da radi. Ona mora da trazi izvestaje o privedenima, o broju propusnica i na osnovu cega su date , da stalno ponavlja rezultate Birna, o lopovskoj sprezi vlasti i firmi koje drze Brnabici, Kisici,Stefanovici, koji u vreme vanrednog stanja, dok su milioni ljudi zatvoreni i „utamniceni, “ zajedno sa Telekomom dobijaju milionske (u evrima) unosne poslove od drzave. Tako je i Vucic za vreme bombardovanja, 1999 g. dobio stan a Marko Milosevic gradio Bambilend. Sad su se jos bolje umrezili i kradu i otimaju na veliko.Ta mreza ide od vrha do dna. Posao opozicije jeste da razoblicava kriminal, ove vlasti i da nudi konkretna resenja za oporavak svakog segmenta drustva:privrede obraziovanja zdravstva, kulturue, sporta, a da to ne budu floskule i opsta mesta. I naravno, da daju sigurne garancije da ce vratiti u razumnom, tacno odredjenom roku , neustavno i nezakonito, otete delove penzija. Pravedno drusvo se ne moze graditi na nepravdi.

    1. Draga,gospođice,nepravda jeste ali kakva. Bambilend je građen sa parama radnika iz Bambija,od moje plate i mojih kolega je uzimano za Bambilend i pogon vode Duboka iz Duboke,a ne od ostalih građana Srbije,a mi radnici smo ćutali zbog posla
      Kad je Milošević bio Bambi je izvozio preko Laktaša i Makedonije keks i imalo je para i da se gradi i za naše redovne plate. Da plate su u Bambiju bile redovne u dan i preko sindikata si mogao na potvrdu da kupuješ ave što si poželeo,krpice,hranu,belu tehniku,Sinpov nameštaj itd itd…
      A privatizovan je preko Đilasove agencije za privatizaciju,i ne samo Bambi već i mlekare Srbije i još uspešnih preduzeća. Gde su sad te firme,na dnu ,sad počinju malo da zivuju. Ovo šišem jer znam bila sam radnik14 god u Zlatnog Bambija gok nas od 2003-4 nisu rasćuškali,a mi radnici preko socijalnih programa poslati na biro i kući. Morao si da uzmeš socijalni program,jer bez ičega letiš iz firme

      1. Gospodjo,
        Snezana
        U ovoj zemlji Djilas nista nije privatizovao, niti je bio u vladi 2003-4god.Tada je ministar za privatizaciju bio Aeksandar Vlahovic, koji je danas predsednik Saveza ekonomista Srbije i mozete ga videti da drzi, „banku“ i dalje na Kopaoniku svake godine na tzv“ srpskom Davosu. „Najvise privatizacija, ukljucujici sporne 24, bilo je kad je Kostunica bio premijer.Ostavite vise Djilasa na miru, napadate ga i blatite za sve i svasta. Za razliku od vas, ja kao gimnazijski prof. 90ih godina, za vreme Milosevica nisam imala nista kao i 90%gradjana Srbije i zalim samo sto za zlo, koje je ta vlast sa svojim partnerima, nanela svojim gradjanima i gradjanima drugih drzabva nije lustrirana nakon 2000god.Ali nikad nije kasno. Pravda je spora ali dostizna.

  7. A sta ces sa tim postici ispasces kakav to covek sto se inati a sta bi hteo sa tim da postignes!!!
    Kad ce te vec jednom vas pet sest sto vas ima ovakvih da se suocite javno oci u oci ispred ekrana pa kazite sta zelite svako svakom u brk!! Ako imas para setaj samo napred i to jos u Cacku !!!

  8. Tajna vlade ili vladavine lezi u laznoj opoziciji nebih vas vise zadrzavao.

    1. Uvek mi se pred Izbore javi taj isti osećaj , i prosli put je tako bilo evo i sada , svi oni namestaju sebi da im bude lepo .

  9. Imam utisak da su danas svi malo cirnuli… Ništa loše, što ti trezan misli, to ti pijan kaže.

  10. Kaze Boskic : ne izlazimo iz rts_a. Posle sat vremena na ulici. NE odlazimo ispred rts-a dok Vucic ne znam sta, smracilo se Boskic ode da spava. Sutradan hrabri Boskic jurisa na predsednistvo I govori kako be odustaje dok Vucic ne padne. Posle dva data Vucic nije pao a Boskic pred nekim stanicom policije trazi be znam sta. Na nekom of protests Boskic trazi da vozac kamiona gazi policiju. Ali nekoliko mrtvih policajaca mu malo pa poziva narod u sred epi demije na ulice I tako bi izvrsio masovno ubistvo. Eto to je Boskic, samo da pdsetim. Sada ce na ulicu da prkosi, Ali pasce kisa…..

  11. Neki bi nazvali političkom starletom, mora da daje ekstremne izjave, da bi uopšte privukao pažnju javnosti na sebe.

  12. Draga Mirka, Đilasova zaštitnice. Par podataka o tvom ljubimcu: ugrabio je medije i bus-plus ijoš most na Adi. Dve hiljadite bio je go, običan potrčko. Objasni nama odakle mu 500 miliona evra 2012? Jedva čekam tvoj odgovor !!!

  13. Za koga ću da glasam je moje pravo. Ako bih se izjasnio javno odmah bi me uporedili sa izdajnikom ili botom.
    Nevezano za politiku… kako jedna osoba koja planira da se bavi vrlo ozbiljnim i odgovornim poslom može javno isticati svoju nameru nepoštovanja određenih mera zbog vandredne situacije.
    Da li on misli da bude političar ili mafijaš?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.