Obradović: Za tri dana medijske hajke nijedan medij me nije pozvao da čuje moju stranu priče

Ostavite komentar


  1. Obradovic bi ocito, da se sad igra igre „Puj, pik i ne vazi„. Znamo svi da su ovakve izjave svojstvene redovima Dverjana.

  2. Bole,to je zato što si jako “popularan“ i u naraodu i za medije.Pa,tebe kad vide preko tv-a,ljudi menjaju kanal, i ko je blesav da gubi gledanost zbog tebe?

    1. Kada ga prikazu na @pink-u, (normalno, u negativnom kontekstu), ti onako zajapuren i preplasen, brze bolje presaltas na @hepi, kad tamo ljigavi @maric, komentarise Boska fasistu? Posto nesmes na N1, jer istina i objektivnost ce te ovako nedoklepanog jos vise strmoglavi i surnise, ti se latis tastature i ogolis svu glupost koju nosis u sebi?

  3. Ne dao Bog da sam pristalica da bilo Ko i bilo Kom vredja Porodicu, ali je svakako interesantno pitanje, zasto se toliko reklamira ova uvreda, koju licno nisam ni procitao. Ako se uvreda vec desila , TUZILASTVO!!! Ovako se javljaju kojekakve spodobe cije je postenje upitno i osudjuju ( svi normalni osudjuju) samo TUZILASTVO cuti.Tako da verujem Bosku. Ne pada sneg da prekrije breg vec da tragove uniste!

      1. Interesantno je da obnevideli, zatupljeni i zaslepljeni curani i curke, jedva docekaju da se obruse svojim debilskim i izlizanim floskulama na Obradovica? Pre nego procitaju tekst (pitanje je dali su sposobni), ali ono sto lansiraju @vuciceve propagandne zjukele, gutaju kao cavke go..a? Veliko je pitanje, zasto @vucic i podljudske vrste oko njega, dobijaju nervni slom (iovako su patoloski slucajevi), samo na pomen Boskov, a samim tim i polupismena bulumenta dozivljava fras? Spinovanje i blato kroz koje provlace, jedinog neiskopromitovanog, inteligentnog i postenog a da nije dosad bio na vlasti, govori da kamarila strepi i struze usima od Obredovica? A to sto budale nasedaju nanlazi i manipulaciju samoproklamovanog Boga, pre ili kasnije kaza ce im se? No toliko su zatupljeni, da ni tada nece razumeti i shvatiti? Budale jednom, budale uvek?

    1. Da je najpanetniji najlepsi,najbolji, samo niko nece da ga gleda i slusa. Odlican za izbegavanje.

      za ibegavanje sigurno

      1. Za tvoju inteligenciju je nedokuciv, „KOSMOS“ i za ostale debile sto se nalupetase ovde!!!

  4. Kada se pojavio Boskic sa Dverima svi smo ocekivali nesto novo,a posto se je za njega zauzeo bivsi ambasador Skot smatrao sam da je to jedna ozbiljna licnost koja ce doneti neke nove ideje,medjutim posle svih njegovih performansi u kojima je pokazao po meni coveku nedolicnih ponasanja smatram da bi trebao da ponese primereniji naziv „Zveri“jer u mom kraju Dveri su ulazna vrata sto uopste ne odgovara Boskicevoj partiji,a za zveri svi znamo ko su.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.