Obradović: Zašto Poreska uprava ne kaže javno koliko Željko Mitrović duguje za porez

Ostavite komentar


  1. Uff Pink Pink,trn u oku Opozicije,a za vreme DSa je napravio imperiju koju sada održava sa SNS.Da se ispita sve,pa i oni razni dilovi sa Djilasom koji je bio „tatko“ za rijaliti u Srbiji preko Emotion,šta gde i kako su se dogovarali za razne mahinacije. Taj Pink se pljuje a isti taj Pink će prevazići sve vlasti i neće se ugasiti.P.S. za vreme DOSa Mitrović izgradio flotu aviona za rentiranje,da li će i to neko da ispita ?

  2. Glupa li si Srbijo! Svako neplaćanje poreza čini te slabijom. Znaju to dobro Nemci i Ameri.

  3. Bilo bi interesantno da se vidi koliko Luki komerc iz Pecinaca i sve
    sestrinske firme u vlasnistvu njegove dece duguju poreza.
    Mislim da bi im Mitrovic pozavidio.

    1. To je i zalosno sto polaze racun samo predseniku a ne NARODU. To bi trebalo da bude nezavisna INSTITUCIJA, ali mi nemamo takve institucije

  4. Ali zato 150000 eura Kristijanu Golubovicu za učesce u novom cirkusu ….A obicno. smrtniku ako ne plati porez na imovinu od 2000 din 5000 kazna plus preko izvrsitelja a kao zakon jednag za sve ….pa sta ste mislili zasto Željkic ovoliko velica svog vodju dize u nebesa i 24h samo o njemu jer ga voli pa to ima cenu rodjaci samo sad isplivava polako

  5. Puna podrska za tekstove i zahtev gospodina Obradovica dase poreska uprava IZJASNI O DUG MITROVICA , ili da demantuje . PS LUSTRACIJA OBAVEZNA I NEIZBEZNA.

  6. Bosko kojih 250 miliona dinara on je prekrivao porez duguje za struju vodu da se ispita njegovo poslovanje u zadnjih 10 godina. On poseduje 2 zgrade u Becu u elitnom prvom bicirku. On treba u drzavnu kasu uplatiti najmanje 100 miliona eu

    1. Obicnom narodu zbog malih dugova oduzimaju imovinu a ovi lopovi rade sta hoce. Bilo ko da je na vlasti tajkuni opstaju i to je zalosno.

  7. Ma pusti Mitrovića.Ja pitam zašto nam GODINAMA UNAZAD Poreska služba NE DOSTAVLJA REŠENJA O POREZU? Šta rade i za šta primaju platu i naših džepova???

  8. Verovatno su svesni da je njegov dig nemoguce utvrditi jer je da klikom na vlasti skoro 35 godina Period of nemila do nedraga .u kom je podrzavao silu I harbidu bez poznavanja notornih politickoj cinjenica je greh kad branis neodbranjivo.Treba Jos mnogo da se promeni kao licnost iako je nabio tolike godine u gizicu. Tu hapsana ne pomaze Milo moji.❣️

  9. Obicnom narodu zbog malih dugova oduzimaju imovinu a ovi lopovi rade sta hoce. Bilo ko da je na vlasti tajkuni opstaju i to je zalosno.

  10. Ne razumem kako se to „duguje porez“? Kada ja kao preduzetnik propustim da uplatim svoju poresku obavezu, dobijam opomenu da to uradim u roku od 7 dana. U protivnom će mi biti blokiran račun.

  11. Bosko..sve si ti upravu ali nije politika za tebe…vise stete pravis nego koristi, opoziciji…radi nesto drugo..

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.