Obradović: Zelenović ne može ostati u Savezu za Srbiju, ukoliko izađe na izbore

Ostavite komentar


  1. NIKO više neće ostati u opoziciji, ako izađe na ovakve izbore !!!
    Mogu jedino sebe tako da zovu…

  2. Kakava je to zajednilčka borba za oslobođenje okupirane Srbije ako ne dozvoljavaju da dva grada ostanu na slobodi makar koliko i sada?! Da li je važnije borba za oslobođenje cele Srbije ili je važnije ko će vladati u opljačkanoj i ojađenoj Srbiji?! Odgovor na ova pitanja otkriva namere ujedinjne opozicije – da se borimo zajedno ali ja ću biti taj ko će odlučivati, barem tako se nadam da će biti. Ako ne mogu ja onda ti nedam da produžiš da vladaš u dva grada u kojima sada vladaš.

  3. Kakava je to zajednilčka borba za oslobođenje okupirane Srbije ako ne dozvoljavaju da dva grada ostanu na slobodi makar koliko i sada?! Da li je važnije borba za oslobođenje cele Srbije ili je važnije ko će vladati u opljačkanoj i ojađenoj Srbiji?! Odgovor na ova pitanja otkriva namere ujedinjne opozicije – da se borimo zajedno ali ja ću biti taj ko će odlučivati, barem tako se nadam da će biti. Ako ne mogu ja onda ti nedam da produžiš da vladaš u dva grada u kojima sada vladaš.
    Kao da nemaju niti strategiju niti taktiku za da pobede okupatora.

Ostavite komentar


Politika

"Šapić ima više koristi nego štete": Koje su posledice gradonačelnikovog sukoba sa komunistima i socijalistima? 10

„Šapić ima više koristi nego štete“: Koje su posledice gradonačelnikovog sukoba sa komunistima i socijalistima?

Niz odluka, ideja i izjava gradonačelnika Beograda, Aleksandra Šapića, izazvao je puno reakcija u javnosti, međutim u poslednjih nekoliko dana, više funkcionera Socijalističke partije Srbije (SPS) ogradilo se od njegovih izjava, a neki su se i pokajali zbog podrške koju su mu dali, ipak svi njegovi sukobi mu više donose koristi nego štete kod ljudi kojima se obraća, smatra istraživač Demostata Milomir Mandić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.