„Obučemo skupa odela, sednemo u limuzine, odemo na nekoliko sati“: Protić o odnosu vlasti prema Kosovu

Ostavite komentar


  1. Svaka cast, a korist nikakva. Ipak su to ‘nepobedivi radikali’ sa svojim pristalicama. Vratilin su nas vise od 100 god. unazad. Da su bar 300 bilo bi bolje. Bolje je bilo sa Turcima gde nam je mesto, izgleda.

  2. Sta znam, juce sam pricao sa nekim dedom sa Kosova. Izgleda mi resen i da tamo ostane (kao i njegova porodica) i resen da srbi ne odustanu od Kosova. Al da , i Protic i ovi u odelima izgleda znaju bolje. Narod se nista ne pita , sudeci po Proticu i sudeci po ovima u odelima.

  3. Bolje je da priznamo realness da je Kosovo nezavisno I dobijemo clanstvo u EU nego da se intimate I na kraju platimo ratnu odstetu tom istom Kosovu za pocinjeni,na svu srecu kratkotrajni,genocid.

  4. Ja sam ubedjen da je Kosovo demokratskija I uredjenija zemlja od srbije I da oni bolje zive juzno od Ibra nego srbijanci u centralnoj srbiji u proseku.Oni na severu ne,jer su taoci bandita I razbojnika SnS

  5. Protiću pa ti kao istoričar sa toliko godina iza sebe trebao bi znati ko je sve ono 90-tih započeo , pa nije sve počelo 99 -te….

  6. Koliko vremena treba drzati nesto tudje, da postane tvoje? Pokusali su Romanci, vratili se otkud su dosli.. Pokusali Turci opet natrag.. Hocemo necemo mora se natrag, Pitanje je samo koju cjenu platiti..

  7. Mislim da je Dejanov komentar istinit.Srbi koji su bili zaposleni u kosovskim institucijama primali su plate na obe strane,srpsku i kosovsku.Srbi i severno i juzno od Ibra ne placaju godinama struju.

  8. Svi koji mislite da se lepo živi južno od Ibra,da se uživa u svemu,a to je(često ranjavanje naše dece,zastrašivanje, nebezbednost na ulici,u školi,u trgovini),nema sporta,nema kulture,nema bioskopa,nema pozorišta,nemamo gradove,živimo u selima,u savremenim getoima,pa izvolite gospodo,dodjite da zajedno uzivamo,sačuvamo Kosovo,jer Kosovo je Srbija,ili ne?

  9. Da li je istina, da je jedno od sledećih „gostovanja“ g. Protića na Hepi televiziji?

  10. Molim tvoj komentar dok si bio na vlasti. Molim rezultate pa kritikuj druge. Politika nije samo priča treba raditi.

  11. Brže bolje si pobegao za ambasadora u SAD i šta si uradio? Veliko ništa! Prema tome nemaš pravo da pametuješ.

  12. Vlast se poziva na poštovanje međunarodnog prava a ne poštuje zakone sopstvene države.

  13. Ko više voli Kosovo njegovo će biti. Kosovo nije bilo srpsko samo kad je okupirano. KRAJEM XIX veka albanaca je bilo u promilima po turskim i austrougarskom popisima. A što se licemerja tiče Protić je to doktorirao.

Ostavite komentar


Politika

Ponoš: Glupost je da CIA i oni koji su doveli Vučića na vlast sada hoće da ga ruše zbog litijuma, koji već svojevoljno daje 8

Ponoš: Glupost je da CIA i oni koji su doveli Vučića na vlast sada hoće da ga ruše zbog litijuma, koji već svojevoljno daje

"Glupost je da CIA želi da ruši Vučića zbog litijuma, kako to pišu tabloidi. Jer ne nećka se Vučić da im iskopava i isporučuje litijum u bescenje neopterećen ekološkim brigama. Upravo suprotno. On je više nego voljan i oran da to obavi. Samo što ima neke nevolje sa neposlušnim narodom", kaže za Danas Zdravko Ponoš, predsednik Srbija centra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.