„Očajnički potez da se prikrije suština problema – da sistema nema“: Sagovornici Danasa o stihijskom usvajanju mera Vlade nakon tragedije na Vračaru

Ostavite komentar


  1. Društvo je odgovorno koliko je odgovoran pojedinac, država može korigovati pojedine vrste ponašanja svojom legislativom ipak sve potiče iz porodice.

  2. Ni daleko vece i jace zemlje se nemogu izboriti sa ovakvim problemima.

  3. Sistem su unistili bas ovi koji sada sve kritikuju, nakon 5-og oktobra masovno su uveli zapadnjacke vrednosti i zakone, a sada prvi izlaze da kritikuju.

  4. Granica za krivičnu odgvornost treba da se spusti na 12 godina, ukoliko neko zna u tim godinama da izvrši ovako strašan zločin onda za isti taj zločin treba i da odgovara. Ne zaboravimo samo da sve stičemo u porodici, to nam je svima polazna tačka a ne sistem, vrednosti se usađuju kod kuće.

  5. Ove mere koje su donešene su odlične. Sprečiće da se nikad ne ponovi ova tragedija.

  6. „Neki“ mediji na svaki nacin pokusavaju da kaljaju i blate mukotrpan rad Vlade i predsednika, ne osvrcuci se cak ni na nevine zrtve

  7. Ne može se kriviti sistem i država, ko je krivio Tita ili MIloševića za bilo kakva slična dela. Problem potiče iz porodice gde se vaspitava dete.

  8. Odgovor Jeleni:ove mere su samo bacanje prašine u oči ovom zatucanom narodu.
    Bolje bi ti bilo Jelena da vidiš situaciju u društvu.
    Pink,Hepy tebi je to uredu.
    Otvorite oči ljudi,ovo je zlo.

  9. Prosveta je odavno na kolenima,moli,apeluje ali ti niko ne čuje.
    Sad je na žalost kasno.

  10. Sistem je truo! Mora da se menja pod hitno! Botovi koji podržavaju i opravdavaju ovaj truli sistem su direktni saučesnici u održavanju trulog sistema! Znam da vas botove to ne dotiče inače se time ne bi ni bavili, vi ćete poslednji shvatiti kakvu ste štetu napravili ovom narodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.