Očekivanja od Beograda biće dostavljena u vidu non-pejpera

Ostavite komentar


    1. Kao što se svi sećamo, ozbiljni problemi po nas, uvek su stizali posle nekih non paper dokumenata.

  1. Bilo bi pošteno sa vaše strane da kada već nećete da prikaže te moj komentar da se vidi a piše da je primljen,pošaljete odgovor na moju e-mail adresu zašto to ne želite da objavite.To bi mi značilo jer onda više ne bi pisao ništa niti bi otvarao vaše stranice.Hvala!

  2. Pa, ovo nije nikakva novost! To se odavno zna samo naši tzv. pregovarači zamajavaju domaću javnost (npr. 5:0 za nas, nikada nećemo priznati, uvažavaju nas na zapadu i slične nebuloze)! Bitan im je samo rejting na domaćoj sceni i ostanak što duže na vlasti! Fingiraju nekakav unutrašnji dijalog o rešavanju problema KiM, sebe dižu u zvezde nekakvim imaginarnim „uspesima“ na međunarodnoj sceni, nema jasnog plana ni strategije kako dalje, Vlada se ne meša u svoj posao (kao ni Skupština).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.