Očekuje se intenziviranje napada na Jeremića

Jeta Beriša: Jeremićev izbor sprečio bi članstvo Kosova u UN
Najavljeni protesti u Prištini protiv kandidata Srbije za generalnog sekretara UN

Ostavite komentar


  1. Jeremic- pecena prasetina u njujorskom neboderu, sramota za Srbistan? Dokle bre?

    P.s. Odakle Dnasu muda da ovo objavi bez dozvole srbistanskog gospodara Vucica I Patrijarsije?

  2. E sada je jedan čovek toliko moćan da može da utiče na savest vascelog sveta. Ne govore čime će to zaslužiti da postanu ravnopravna članica UN nego da je sve u redu samo ih Jeremić može omesti. Pa da je Srpska vlada sigurna u toliku moć Jeremića oni bi ga od početka podržali a ne u pet do dvanaest uz i sada protivljenje predsednika države. Žena sa Kosova treba da se bore protiv trafikinga koji je najmasovniji u Evropi što se u Prištini regrutuju mlade Albanke, Srpkinje i šalju u belo roblje. Treba da se bore da R. Kosovo bude bolje mesto od Srbije i ja da se zbog toga vratim u moju rodnu Peć. Treba da omoguće povratak svih prognanih Srba i Roma i da vrate onih preko 150.000 mladih Albanaca koji su lani što ilegalno što sa pasošima (80.000 kosovskih Albanaca se prijavilo da žive u centralnu Srbiju samo zbog pasoša) mrske im Srbije uputili u EU sa kartom u jednom pravcu. Eto, samo ova tri uslova da ispune i onda ih ni Jeremić a ni bilo ko drugi neće moći da spreči. Koliko su to perfidne igre oko fotelje GENSEK UN je i podrška Rusije bugarskoj predstavnici da čovek ne poveruje.

  3. Briga njega za Kosovo, vec je dobio jedine dve stvari do kojih mu je stalo – publicitet i pare…

  4. "Briga njega za Kosovo, vec je dobio jedine dve stvari do kojih mu je stalo – publicitet i pare." Sudiš po sebi, tarabiću? Trebao bi da se krije kao miš i da radi bez plaće? Ti bi tako, a? Pizma srpska iz tebe bije, žalosti.

  5. Kako to mislite: "Ne piši comment, jer je cenzura na Danasu jača nego na SAFF-u?" Da vidimo.

  6. Od svega je najzalosnije sto malo ko u ovoj zemlji ko o bilo cemu odlucuje razmislja o tome kome ukazuje poverenje(sto znaci i materijalna podrska istom).
    I sadasnji i prethodni vlastodrsci bi trebalo posteno i nepristrasno da odmere sta je potencijalni predsednik sveta sve radio i uradio na ovom malom prostoru,koliko je to kostalo i koliko je dobra donelo.
    O kompetencijama i sposobnostima necemo.Za to nam je garant bivsi predsednik!

  7. U Bosni se kaže: Daj bože ćeri da te aga uzme, a cigani nam oko kuće letaju. Mislim da nema nekih velikih šansi, ali eto i većih čuda je bilo. Više je zanimljivo ko to plaća, hrvatski kandidat se povukao zbog para… ovome to izgleda nije problem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.