Od borbe protiv Mladića do podrške Vučiću: Ko je Jelena Milić, nova ambasadorka Srbije u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Mani nikad nece biti jasno zasto mi stalno zastupamo stav da ljudi nemaju pravo da promene svoje misljenje o necemu ako vide da to kako su tada mislili nije bilo ispravno obzirom na sled dogadjaja koji ih je ubedio da nisu tada bili u oravu, ili uopste na osnovu nekih saznanja koje kasnije saznaju promene misljenje pa cak i stranku ako se radi o politicarima. Mi stalno isticemo kako nemamo pravo da promenimo svoje misljenje. Pa nemamo ugradjenu kasetu u glavi pa samo tako kako je u kaseti nema mrdanja. Mnogo smo cudan narod.

  2. Ne rekoste šta je dotična po zanimanju? Šta je kalifilkuje za diplomatiju? Možda nedavna diploma sa UNION-a? Ili to nije ni bitno kad su pro-evopski kadrovi u pitanju?

  3. Можете ли нам Снежана појаснити зашто је подела Србије по етничким линијама прворазредно добро и најпожрљнија ствар на свету а иста таква подела КиМ је злочин, клерофашизам, национализам, … укратко све најгоре на свету?

  4. Ne može ona to da ti objasni, jer ne zna. Rekao bih da funkcioniše po principu ko plati više. Ako joj dovoljno platimo, možda se učlani i u SRS i bude „potrčko“ Šešelja.

  5. Ova promovise ulazak Srbije u NATO..Milanovic kaze da NATO ne treba da se prosiruje…

  6. Није Јелена непредвидљива. Друге речи описују такве карактерне особине

  7. Jelena,sram te bilo.Najgore je kada čovek odustane od sebe..Osjećaj je uźasan,jel da??!!

  8. Marko, nije problem promeniti mišljenje, ali je problem ako ga promeniš za 180 stepeni, zarad lične koristi.

  9. Ako je za vas ovo afirmativna osoba,onda ste isti kao Informer i Alo.Drugo ,pratim vas,zasto ste u izvestavanju iz Ukrajine jednostrani.? Jeste li vi odista samostalni i nezavisni,ili ste samo bolje upakovana oblanda.

  10. Čim je ova iz nevladine za Vučića, znači, definitivno ne treba glasati za njega! Hvala, za ,,informaciju“

  11. Nije ona kriva ona otvoreno i javno radi protiv Srbije,a u interesu nacističkog NATO-a,krivi su oni kompletni idioti koji su je postavili na vrlo značajnu funkciju za Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.