Od juna se ulazi u vremenski tesnac

Ivica Dačić najavljuje početak stranačkog dijaloga za jun, a opozicija očekuje da se razgovori završe koliko krajem leta

Ostavite komentar


  1. Да „наша опозиција“ има тотални поремећај мишљења па мисле да и даље могу да „јашу“ на рејтингу Коштунице и покојног Ђинђића
    Странке које су настале распадом ДС
    траже да имају равноправан статус
    а при томе једини чланови су им функционер и никада нису изашли да се опробају на изборима а нарочито 2020 јер нико од њих полединачно неби прешао сманјениц цензус од 3 процента
    Потпуна ирационалност минорних политичких лидера опозиције је највећи проблем што гласачи изјављују да би „гласали за опозицију“ али немају за коју, јер памете све те минорне функционере демократске странке како су се понашалк од 2000-2012 а у Београду од 1997-2013

  2. opoziciji želim puno sreće na izborima. ja kao neko ko gravitira njima neću izaći na republičke i predsedničke izbore ako se RTS ne otvori za sve, ne samo opoziciju nego i za stručnu javnost od koje možemo da čujemo i kritike na račun bilo koje vlasti.

  3. Dacic je rekao da bi posrednici iz EP eventualno 7. maja došli u Beograd na razgovore sa njim, kako bi se dogovorio početak dijaloga u junu.(!)
    U tom periodu, dodao je on, dok traju te onlajn konsultacije, gledamo da zakažemo razgovore sa stranakama koje ne žele posredovanje Evropskog parlamenta.
    Dačić je rekao da će pozvati i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se pridruži tom drugom procesu. Ako ovo nije potpuna opstrukcija dijaloga koji je bio zakazan za mart mesec ove godine, ne znam sta jeste. I ako na sve ove izjave Dacica ne reaguju opozicione stranke, onda se izgleda stite licni interesi i taktike koje nemaju veze sa mozgom ni sa iole ozbiljnom politikom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.