Od „zloćudnog mister Bina“ do Bajrona: Gde je kraj bizarne glume Aleksandra Vulina?

Ostavite komentar


  1. Ako ovog i svo ostalo stado,sledeći koji dodju na vlast ne uhapse i procesuiraju, neće biti boljitka!

  2. On je budala ali očigledno je da je medj glupavim Srpskim narodom našao neverovatno pogodno tlo za svoj naopaki razvoj. Te su tako budale i onih 70% Srba koji kao mazge uporno i godinama glasaju za Vučića pa posredno i za njega. Svako dobije šta je zaslužio, te ni Nebeski narod u tome nije izuzetak,

  3. Čovek otvoreno radi za Rusku državu. Kako objasniti (nazovi) političara koji je u vrhu vlasti a otvoreno radi za drugu državu?
    Šta je on, patriota, rodoljub, ili?
    Uz to glumatao služenje vojske od 15 dana. A kada je bio u mogućnosti da služi istu pobegao kao funjara.
    Nije problem u Vulinu, verovatno ih ima u svakoj zemlji. Problem je u nama. Basara je negde napisao citiram po sećanju. Srpski narod je zao potuljen i potkupljiv.
    I tu nam nema pomoći.

  4. Vulin je jedini čovek u istoriji koji je dobio VES a da nije sluzio vojsku,jedini koji je leteo za Kanadu vise od dvadeset puta da bi pozajmio pare za stan i jedini koji bi samostalno na izborima dobio nefativan broj glasova!

  5. Kad vidim ovog coveka, uvek pomislim da sigurno necu dati da mi deca idu u vojsku. Neko ko nije bio u vojsci (koja je stradala najgore 90-tih), bio vojni ministar, pricalica i neradnik… Pa, ne moze. Nece moji ici u vojsku, zbog likova kao sto su ovaj, Vucic, Vucevic, Mitrovic, Brnabicka… duga je lista. I ne mlatite vise oruzjem, videli smo Ribnikarske i druge zrtve, zamislite kakvi bi sve slucajevi bili u vojsci sa vasom decom. Pritom, da necemo mozda da ratujemo protiv NATO ili Rusije?!!

  6. Sa Vulinovom karakterizacijom fon Kramonove se slažem, a ni ona to ne krije, pokazala je to više puta. Tako da vam je ovaj pokušaj generalizacije neuspeo. To što neko ima lepo mišljenje o ženama, ne znači da su sve žene dobre. Znate onu priču o žitu i kukolju… Mada ta priča ne važi za (anti)srpsku opoziciju u kojoj je mnogo više kukolja nego žita. Jedan od dokaza za to je i podrška fon Kramonovoj.

  7. Potpuno nebitna i prazna osoba, koja tu prazninu pokušava da popuni bizarnim glumatanjem neke „posebnosti“. Klovn.

  8. Ne treba komentaris
    ati ,ZVANIČNOG rusk
    og špijuna,omiljenog
    Oskarovog glasnogo
    vornika i izvršioca svi
    h prljavih i ogavnih p
    oslova.

  9. Nezna se ko je od koga veća bagra vlastelina u Skupštini. Kakav narod takva i vlast, što se iščudjujete toliko?

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Đorđević, poslanik POKS-a: Zašto sam glasao protiv Rezolucije o Asanžu? 10

Vladimir Đorđević, poslanik POKS-a: Zašto sam glasao protiv Rezolucije o Asanžu?

Parlamentarna skupština Saveta Evrope velikom većinom glasova usvojila je Rezoluciju kojom se priznaje da je Džulijan Asanž bio politički zatvorenik u Velikoj Britaniji, a da je ono što je radio, jeste novinarstvo. Jedini poslanik iz regiona koji je glasao protiv rezolucije bio je Vladimir Đorđević, inače poslanik POKS-a, dok je Elvira Kovač, poslanica Saveza vojvođanskih Mađara bila uzdržana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.