Od Srbije se i dalje očekuje otklon od Belorusije

U martu ističe šestomesečna suspenzija vojnih vežbi Vojske Srbije sa svim partnerima

Ostavite komentar


  1. EU valjda ne vidi da se AV pobratimio sa Lukasenkom i da gradnja na Makiskom polju i unistavanje vodosnabdevanja Beograda ima veze sa pranjem para beloruskih tajkuna. Dok EU okleva maligni uticaj se siri, a Beograd pritom ostaje bez pijace vode.

    1. Hajde ne benavi. Srbija je vojno neutralna i vojno sarađuje 30 puta više sa NATO – om nego sa ZND ili Kinom. Treba pored vojne proglasiti i političku i ekonomsku netralnos glede činjenice da se EU neće proširiti do 2030.god.

    2. Ajde ne krekeći, poznata nam je ta evropska i američka demokratija. Kod njih su “domaći teroristi“, a kod nas, Belorusiji, Rusiji, Kini… to su “borci za demokratiju“… se.e mi se od te njihove dvoličnosti. Tvoji su imali priliku da Bgd-u. obezbede pijaću vodu, pa zašto nisu? Sad bi imali sa čime da se podiče, ovako, džabe kevćeš.

  2. Zašto bi se Srbija otudjila od Belorusije, je l’ zbog, kako reče Bajden, ovih domaćih terorista? Ako su u SAD. to domaći teroristi, onda su i u Belorusiji, a i svuda u svetu.

    1. Pao je Donald Trump. Pasce i drugi u medjuvremenu i AV i brat mu Likasenko, tako da se nece znati, ko ce kod koga na Azil. .

    2. “Naivnima“, nemoj više da gledaš Ne1, vidiš da ti pobegao mozak, i sad neće da ti se vrati. A, da… “ja sam bot, i gledam Pink“… već ustaljeno. Nego, šta ćemo, ako sve to nije tačno što kažeš? Misliš li da će to proći bez odgovora, ili će biti, “To je bio naš način političke borbe protiv Vučića“. To više ne prolazi kod naroda, kao što je prolazilo protiv Miloševića.

  3. Da se udaljimo od Belorusije? Zbog čega? Treba li da idemo ka onima koji su nas bombardovali 1999 i koji su nam unistili privredu ili da idemo ka nasoj braći koja nas nikad nisu bombardovala i koja su uvek tu za nas? Mislim da je odgovor normalnom coveku jasan.

    1. Beloruski narod se bori da skine okove tiranije rezima. I oni ce se izboriti iako ih biju,hapse,maltretiraju. A vas koji podrzavate Lukashenka posle ce biti sramota ako imate savesti i obraza.

    2. Bravo JoJo !
      Ali razumi i ove beskicmenjake ! Ima nas raznih ,aki nadam se da vecina razumije sta je ovdje po sredi !

  4. E moj Basire !!!
    Najbolje je da skinemo gace i da potpisemo sve blanko pa neka nas j… kako oni hoce !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.