Od Stanišića do Vesića: Koga je sve predsednik pomenuo iz poverljivih izveštaja

Vučić u živom programu TV Pink čitao delove svog dosijea

Ostavite komentar


  1. Ово је нечувено, овако јавно износити извештај било које тајне службе, са ознаком „државна тајна“. Али још једном уверава да са председником, односно пре његовом психом, нешто веома озбиљно није у реду.

    1. Некадашњи председник САД Ричард Никсон је својевремено био принуђен да поднесе оставку због прислушкивања чланова опозиционе Демократске странке (афера Вотергејт). Није му падало на памет да демократе оптужује за одавање државне тајне! СзС има заиста бујну машту!

  2. ako nije radio protiv drzave do sada, iznosenjem izvestaja sa oznakom „drzavna tajna“ je upravo to ucinio

  3. KZ RS:
    Odavanje državne tajne:
    Ko neovlašćeno nepozvanom licu saopšti, preda ili učini dostupnim podatke ili dokumente koji su mu povereni ili do kojih je na drugi način došao, a koji predstavljaju državnu tajnu,
    kazniće se zatvorom od jedne do DESET godina.

    Apsolutna zastarelost za ovo delo nastupa za 20 godina.
    Toliko…

  4. vučić je spreman da uništi celu državu zarad svog rejtinga a kamoli da žrtvuje bezbednosni sistem zemlje za par poena rejtinga. sad smo lepo kao na tacni servirali podatke stranim službama čime se naša služba bavi.

    1. Nema on nikakav rejting. Da ga ima ne bi morao da placa botove po sajtovima da lajkuju i da mu pisu panegirike najjeftinijih i nepismenih parola. Ne bi placao sendvicare da mu autobisuma dovodjeni statiraju Potemkinovu publiku. Inace mu niko normalan ne bi dosao. Da ima rejting ne bi ucenjivao i uvodio radne obaveze po javnim preduzecima. ne bi svako malo pustao spinove o visokim procentima preko svojih vazalnih agencija. Verujem da je barem to jasno: nema on rejting, stvara privid na silu i kupujuci.Nasim novcem, svakako. Hvala vam sto niste cenzurisali ovaj odgovor.

  5. Ovo samo pokazuje da vlastodrsci mogu lako doci do dosjea politickih protivnika i na taj nacin ih ucenjivati. Van suda, van institucija, samo SNS deli selektivnu pravdu.

  6. Toliko su te pratili i spijunirali da su te postavili za ministra u Slobinoj vladi i jos ti dali stan gratis. Strasno.

  7. Својевремено Војислав Шешељ, 2014. године, даје изјаву о Томиславу Николићу и Александру Вучићу где објашњава како је Александар Вучић, док је био члан СРС, прислушкивао чланове СРС и те прислушкиване разговоре достављао Војиславу Шешељу. Толико о
    „Ја нисам никада прислушкивао,…“

  8. Vučić je se razgolitio do kraja „čitanjem“ na Pinku izveštaja BIA o njegovom praćenju. Sad bar svi koji žele da razmišljaju mogu da zaključe o kakvom se opasnom licu radi. Hej, 24 godine ga bezbedonosne službe prate. A menjale se vlasti i spoljni saradnici. Srbijo, u čije si ruke zapala!?

  9. U ovom citanju izvestaja nema niceg skandaloznog. Mozda je malkice tuzno sto gradjanin u ovoj zemlji mora da postane njen predsednik pa da sme kaze da ga neka sluzba prisluskuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.