Odalović: Brisel da urazumi Prištinu

Ostavite komentar


    1. Ne sto ima tolike stanove nego ima pet funkcija a deca rade za 20.000 din i jos pametuje.

  1. AKROBACIJE VUČIĆA

    Počela je ta finalna utakmica. Igraju dezerteri protiv bojovnika. Publika je uz ove prve.

    Danas je naš kapiten Vučić u stanju izdajničke ekstaze, jer priprema jednu veliku albansko-srpsku akobaciju i to samo zbog javnog priznanja kosovske države. Trenutno je napravio zatišje što je deo uvertira pred završni čin, odnosno javno priznanje kosovske države, ali sa (šajkačom). Već sam ranije rekao da ova šajkača znači (naravno) srpski narod. Takođe sam pomenuo i obećani Vučićev rok, a to je kraj 2018.god. To su sve obaveze Vučića iz potpisanog’ briselskog sporazuma. Posle će opet reći da to on nije uradio, ali to mu više neće proći, iako je sve sakrio od srpskog’ naroda. Ali ako mu ova javna izdaja i uspe ili ne uspe, on mora uvesti i vanredno stanje, jer istina izlazi na videlo.
    Krug se svakim danom sužava i ne može više ova vlast da nas pravi budalama. Laži su postale providne i postale su slab argument za odbranu vlasti od ovoliko počinjenog kriminala.
    Oni još uvek misle da mogu sakriti najveću pljačku i izdaju Srbije u njenoj istoriji! Oni podništavaju snagu argumenata i istine.
    Samo da ih opet potsetimo ko je postavio kamen temeljac kosovskoj drżavi!?
    Mi Srbi smo jasno videli kako je Marko Đurić stvorio prvu carinu “Jarinje” prema Kosovu. Tom prilikom se obratio zbunjenim Srbima i to rečima:“Pređite ovamo preko ovog mosta, ovo je most koji spaja”. Danas je to carina “Jarinje” i odatle su se avnojevske granice pretvorile u državne granice Kosova. Proverite, da li je tu danas carina i granica prema Kosovu. Jeste.
    Takođe mi smo videli kako je Vučić ugurao “naprednu” stranku u prvu Kosovsku Vladu i parlament. Tom prilikom isti taj Vučić se obratio okupljenim Srbima u Kosovskoj Mitrovici rečima: “Mi će mo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju”. Posle je napravio i koaliciju sa Haradinajem. Da da, to je istina od koje ne može pobeći ni Djurić ni Vučić ni Dačić… To je istina.
    Zatim pitam Vučića!? Sta je potpisao u Briselu dana: 30. juna 2015 god. u 22 časa i 54 min.? Predaju jel’ da.
    Samo ove dve činjenice su dovoljne za doživotnu robiju. Nema dvojbe jer je prekršen i Ustav Srbije.
    Znamo mi da tih naprednih izdajnika i lopova ima dosta u Srbiji. Ali isto tako znamo da u Srbiji ima dosta i praznih kasarni koje se lako mogu pretvoriti u velike zatvore. Ko pokuša bekstvom da spase glavu mora ga hapsiti masa a ne policija Srbije. I sa rigoroznim kaznama mi ćemo uništiti taj izdajnički tim koji je gubio utakmice po celoj Evropi.
    I publika se mora ućutkati jer je podržavala taj izdajnički i gubitnički tim…

    Na kraju vlast da bi izbegla zakonske sankcije koje joj slede za izdaju i pljačku Srbije, oni uveliko dele srpski narod. To je onaj zadnji trzaj. Na jednoj strani biće zdajnici i pljačkaši, a na drugoj strani su neistomišljnici i pošten gladan srpski narod. Ako zaigraju i tu utakmicu, oni će je sigurno izgubiti…
    Dosta izdaje, pljačke i laži, dosta…

    P:Slavko Jakovljevic Bgd.

  2. jel ti bese onaj sto namesta milionske poslove svojim pajtosima? imas hrabrosti da se oglasis?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.