Odalović: Rezultat posete Hana treba da bude konkretan

Ostavite komentar


  1. Veljko Odalović, izjavio je da bi bilo dobro da se evropski komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han sastane sa predstavnicima Srpske liste.

  2. Kao razlog za takav stav Odalović je naveo da to što se postupci Prištine najviše tiču Srba na Kosovu, pa bi Han zato od njih trebalo da čuje šta se dešava na Kosovu.

  3. Nadam se da će Han uspeti da promeni mišljenje sadašnje vlasti Kosova, ne može narod više ovako da živi

  4. Tačno je da treba da bude konkretan, ali koliko će ta konkretnost nama da se dopadne, to je pitanje.

  5. Glavna tema razgovora treba da bude povećanje carinskih taksi za 100% od strane Prištine.Koliko će on uticati da se ta odluka suspenduje, teško je reći.Samo Amerika može da reši taj problem.

  6. Pored razgovora sa predsednikom Vučićem, Han bi trebao da razgovara i sa Srbima koji žive na KiM i da se uveri pod kakvim pritiskom oni žive.

  7. Potrebno je mnogo napora za sticanje uslova za pregovore. Samo mudrom i promišljenom politikom može se stati na put Prištinskoj diktaturi. Podrška Srpskoj Listi.

  8. Dobro je sto ce se Johanes Han sastati sa Aleksandrom Vucic, ali takodje mislim da je veoma vazno da se sastane sa predstavnicima Srpske liste, jer oni su izlozeni velikoj troturi upravo od Hasima Tacija, Ramusa Haradinaj, i Kadri Veseljija.

  9. Sigurno nece da slusaju Hana, kada jos imamo probleme koja Srbija ne postuje ono sto je potpisano a svi znaju samo Srpske vlasti prave se gluve, kada samo Srbija ispuni ono sto je vec potpisao tada cemo saslusati Hana, on prvo trebalo je da ide u Srbiju, on zna zbog cega je 100% carina na Srpske produkte, zna dobro i nista nece da dobije dok ne resi problem sa Srbijom.

  10. Nadamo se da ce Han uspeti da dozove pameti Pristinu i da ce se ukinuti takse koje su uveli!

  11. Po njegovim skorašnjim izjavama, deluje mi da će Prištinu izribati samo tako.

  12. EU mora jasno i glasno da kaze Pristini sta se moze a sta ne, dosta je vise bilo dvostrukih standarda.

  13. Neka razgovara sa kim god hoce, i sa Srbima i sa Albancima, samo neka pomogne da mi uspemo da obezbedimo sigurnost nasem narodu na Kosovu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.