Odbijanje “neprihvatljivih” nota

Ostavite komentar


  1. Koliko mi je poznato i Srbija je, nedavno, odbila da primiu hrvatsku protestnu notu.Ne znam, jeli rezultat 1:1 ili je 5:0 za Srbiju.

  2. Bojkot svih hrvatskih proizvoda i firmi. Vrlo jednostavno i delotvorno i korisno

  3. Srbija se zaglavila u inatu sa Crnom Gorom i Hrvatskom. Umesto da se posveti sebi i svojim problemima, cini se da stanovnistvo Srbije vise brine o tome sta se desava preko ograde. Pogledajte novine u Srbiji i novine u Hrvatskoj. Hrvatske novine retko kad pominju Srbiju, dok ove u Srbiji retko mogu da nadju temu koja bi interesovala citaoce, drukciju od toga kako je more u Grckoj bolje od Crnogorskog i kako su Srbi bolji od Hrvata u vaterpolu. Okrenite se sebi, ne borite se sa zamisljenim neprijateljem. Istorij ace suditi o Baresicu, Stepincu i Glavasu i o onima koji ih slave. Uzgred, niste ni vi nista bolji sa Drazom i njegovim naslednicima koji su trenutno na vlasti.

  4. Zaigrala se deca. Ali kako je Srbija bila prva koja je odbila da primi protestnu notu, Hrvatska je ispala glupa u društvu.

  5. Pre nekoliko dana, kada je razmena nota bila u punom jeku pokušao sam da na N1, hrvatskom i bosanskom izdanju, pronađem neku vest o tome! Rezultat = 0! Dok je na srpskoj verziji, istog portala, vrvilo od nota i odbijanja, srdžbe, besa, izjava Dačića, Vulina, Selakovića i već sličnih (mislim da Vučić nije bio)! Zamislio sam se: Zašto?
    Ili oni (hrvatska strana), znaju da je to loše pa štede svoj narod ili glasače od takvih vesti (što mi je teško da poverujem) ili ovi naši preuveličavaju opasnost od koje bi oni trebali da nas brane, jer ko će, ako ne oni? A moguće je da ima svega po malo!

  6. @Pajo dragi koliko imas godina? Ili si zaboravio, ili su zaboravili da ti kazu da je rat najavljen BOJKOTOM slovenackih proizvoda! Jer su oni, jelte, austrijski konjusari koji su NAMA hteli da naude! I sada vidimo kako se to zavrsilo. Svaki put kada kod nas ili kod Hrvata dodje do politickog ili ekonomskog problema, politicari potegnu NACIONALIZAM! I uvek se nadju hiljade takvih kao ti, koji se na to "naloze". I od silne brige za srpstvo ili hrvatstvo zaborave da su ojadjeni i opljackani!

  7. @baka
    Slovenci i jesu austrijski konjusari i zeleli su da nam naude, to je istorijska cinjenica. Takodje, imam dovoljno godina, pa se secam kako su ustaski teroristi preko Spegelja uvozili ilegalno kalasnjikove iz Madjarske, kojima su koji mesec kasnije ubijali zvanicnu vojsku SFRJ i zapoceli rat. Istina je da nam je nacionalizam 30 godina zagorcavao zivote, ali ne srpski, to je takodje istorijska cinjenica, a ne samo moje licno misljenje. Ja uvek kada me neko u zivotu maltretira i sikanira, izaberem najgoru mogucu kaznu. Samo ga uskratim za svoj novac. To ih sve boli vise nego bilo koja izjava, pa neka nauce da postuju one od kojih zive!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.