Odbijeni svi predlozi opozicije

Ostavite komentar


  1. Samo i Jedino u ovakvoj MAJČETINI,JEDNA OVAKVA SPODOBA SME I MOŽE DA SE NALAZI NA ,,RADNOM,MESTU PRADSEDNICE PARLAMENTA,,S OBZIROM NA PREDHODNE JOJ,ZASLUGE,,I,,ZALAGANJA,,.PO SVIM,,ZVONCEM IZAZVANIM REŠENJIMA,,I NA ONO ,,VISOKORANGIRANO MESTO BR,5 NA JOŠ,HIBERNISANOJ,,LISTI U EU.,SA,24,,TEME,.

  2. Kad gledas Skupstinski prenos Srbije ima se utisak da je opozicija Srbi, a ostali kao da su neki nezainteresovani stranci. Ni jedan clan Vlade ni slucajno da glasa za predloge opozicije. I ako opozicija ima veoma konstruktivne predloge, vlast ih odbacuje jer nisu oni predlozili. Svi predlozi opozicije bice na dnevnom redu koalicije u kampanji za sledece parlamentarne izbore. Sto je god opozicija predlagala a Vlast odbila u Skupstini naci ce se na listi obecanja koalicije u sledecoj kampanji. Zalosno je da su SNS i drugi partneri stavili svoje stranke a time i vlast ispred interesa Srbije. Zakon o poreklu imovine, debata o KiM, zakon o lokalnim izborima, parlamentarni izborni zakon i sve ostale predloge koji su se culi u Skupstini nisu stigli ni na dnevni red. Taj zakon ili poslovnik se mora promeniti ili Skupstina ukinuti jer ovako je gubljenje vremena i grdni trosak za Srbiju. SNS odlucuje o svemu bez debate i misljenja opozicije.

  3. Svih 112 odbijenih predloga opozicije trebalo bi da posluze u predizbornim kampanjama, da pokazu koliko su SNSovcima vazna ZIVOTNI PROBLEMI gradjana, jer sva su bila u najboljem interesu naroda.Opozicija treba od vlasti da trazi da navede makar jedno od 112 predloga koji nije bio u interesu gradjana.Obavezna napomena u kampanji: Trazili smo da Skupstina raspravlja i da usvoji ili neusvoji predlog, ali i da odbijanje predloga obrazlozi.GLASALI SU PROTIV po KOMAND zvoncetomI, preletacice hidzab Maje Gojkovic.Nesrecna Srbija.

  4. Pavlovljev refleks izgleda moze da se razvije vrlo lako i kod ljudi.. Hmmm
    Tuga je sto bi se mozda nesto bar malo promenilo kad bi ljudi malo razumom glasali za ove predloge, pa makar se stranacki dogovorili da li su za ili protiv, a ne protiv sam po default-u jer ste vi opozicija/vlast.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Štimac: Za konačnu pobedu potreban narodni front 10

Vladimir Štimac: Za konačnu pobedu potreban narodni front

Aktivista i nekadašnji košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac izjavio je za FoNet da je za konačnu pobedu u borbi protiv iskopavanja litijuma potrebno grupisanje, bez pitanja "da li je neko levi ili desni, da li je neko navija za Partizan ili Zvezdu", dodavši da ekološke opasnosti postaju svesni i neki iz vladajućih stranaka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.