Odbor Evropskog parlamenta podržao ukidanje viza za Srbe sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Zivim u EU vec duze vremena,a uvek sam smatrao da je ona stvorena po neljudskim uslovima,jer se svi ljudi ne tretiraju na isti nacin.Pratim naravno desavanja u politici,i ono sto sam ja reagovao u vezi EU-e je uvek bilo njihov odnos prema Balkanu.Znamo sta se desavalo po BiH,koliko dugo su bombardovani stanovnici Sarajeva,sto je EU gledala 1425 dana.Videli smo i sa Kosovom,Hrvatskom,a EU je svo vreme „upozoravala“huskace rata.Da su bili kao sto se predstavljaju,onda su trebali BiH,Kosovo da prime odavno u svoju familiju.Sada citam,da se covek manje vise rasplakao na sudbinom kosovskih srba!Meni je drago sto su dobili viznu liberizaciju,ali hteo sam da napomenem to koliko je onaj koji huska narod uradio za njih.Uvek je galamio i izmisljao krizu kako u BiH,tako i na Kosovu.Ti su srbi dobijali drugorazredne pasose,jer nisu „punopravni“srbi,i ponovo ti srbi dozvoljavaju da jedan covek manipulise sa njima jos uvek.To je politika EU,i svim kosovskim srbima zelim sve najbolje,jer njima jedini neprijatelj je njivov „sticenik“vucic.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.