Odbor Evropskog parlamenta usvojio amandman o Krušiku, Jovanjici i Telekomu

Ostavite komentar


  1. Nemojte tako molim vas. Zar naš preCednik nije rekao da se vi igrate cirkusa a sada će i da vam se smeje.

    1. Da je Srbija država prava, ocenila bi ove stavove EU parlamenta kao mešanje u unutrašnje poslove i proglasila okupaciju Kosova od strane NATO zemalja

  2. Bravo.. A sledeci korak sankcije firmama bliskim SNS – u.. Pa blokada racuna Vucicevim saradnicima, pa zabrana putovanja dok se ne istera na cistac sve..

  3. Mom poznaniku su srusili firmu ispod Gazele, a kad je otisao da pita dali moze da dobije drugi plac da bi nastavio proizvodnju, jer je zemljiste zakupio na 99 godina, Sinisa Mali ga je izbacio iz kancelarije. Misle lopovi da je lopovluk konacan. Cesace se gde ih ne svrbi kad tad.

  4. Moje naj iskrenije misljenje je, da EU vise nema nikakav autoritet, posle toliko godina bavljenjem otimanjem Kosmeta, koristeci se licemerstvom dvostrukih arsina i nepostujuci medjunarodno pravo na nemesanje u unutrasnje odnose suverenih drzava. Otvorenim podrzavanjem terorizma koji njima na zapadu donosi neku korist to jest ucestvuju u pomaganju terorizma pomocu koga mogu nekom nesto bespravno oteti i dati nekom drugom. Takvo ponasanje je udruzivanje u cinjenju zlocina nad odredjenom drzavom, konkretno Nad Srbijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.