Odbornici vlasti prekinuli „odbranu“ užičke skupštine

Ostavite komentar


  1. Opsti „debilarijum“ od strane naprdnjaka, poput „TOP LISTE NADREALISTA“, treba ponovo pogledati na YUTUBU skec iz dva dela „O STRAJKU FUNKCIONERA ZBOG RUDARA“, 100% aktuelno je i danas u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Dijalog Beograda i Prištine u zastoju zbog različitih vizija, bezidejnosti i nepoverenja 6

Dijalog Beograda i Prištine u zastoju zbog različitih vizija, bezidejnosti i nepoverenja

ijalog Beograda i Prištine u zastoju je zbog različitih vizija šta se očekuje od njega u Prištini, Beogradu i u međunarodnoj zajednici, ali i zbog nepoverenja između strana i bezidejnosti EU, ocenjeno je danas na panelu "Kako pokrenuti Briselski dijalog – Mogućnosti i prepreke" koju su organizovali Radna grupa Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji za Poglavlje 35 i nevladina organizacija Aktiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.