Odbornik SNS Branislav Milićević (Branko Kockica) vređao i gađao materijalima odbornicu Moramo (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nazalost,necu vise prepricavati deci o jednoj emisiji koju smo voleli i lepom periodu obrazovnog programa. Do sada su samo 90 te bile u losem secanju…sada su se usr..i po svemu.

  2. Mudrost treba da krasi sedu glavu, čemu ta bruka?
    Postoji li nešto iz naše Juge što je ostalo tradiciha što je zadržalo renome i ugled.

  3. Moj omiljeni lik detinjstva! Sram da ga bude! Sve što nam je pričao učio nas bacio je u vodu postavši član SNS-a!
    Baš bih voleo da ovo nisam saznao!

  4. Taj čovek je još 70.tih godina pokazao svoju gadnu prirodu na snimanju filma Užička republika. Ni sa kim se nije družio, iako je ekipa bila sjajna; Rade Šerbedzija,Aljoša Vučković,Mile Rupčić,Neda Arnerić,Marko Todorović,Petre Prličko,Dejan Karaklajić …I svi su bili prijatni, normalni, osim moguća Kockice. Ne znam kako je uspevao da vara dečji nepogrešivi instikt !

  5. Pa zar i ti Branko,legendo iz detinjstva,otisao u SNS sektu.
    Vrlo sam razocaran i tuzan ovim saznanjem.

  6. Ocigledno ko udje u SNS ,dozivi nervno rastrojstvo…..treba da medicina prouci ovaj fenomen. Dokaz Branko Kockica pre nije bio takav..

  7. Branko Kockica… emisija mu je bila OK (krajem 1970ih i početkom 1980ih) dok dete ne razume šta to govori čika koji krešti i krevelji se.

  8. Branko je glumac a ne vaspitač, on je to više puta istakao, tako da nije njegov problem što mi očekujemo od njega da bude dobrodušna drugarčina svuda.
    Emisije su mu bile odlične, moja ćerkica ih obožava iako su snimane davno, a to nikakve veze nema sa njegovim politickim angazmanom.
    Svakako je i njegovo kao i ma čije bahato ponašanje za osudu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.