Odgovor Haradinaja Mogerini: Ne ukidamo takse

Ostavite komentar


    1. U glavno da vas stiti Rusko VETO da se ne proglasite kao genocidna nacija EHHH… DA GLADATE VI SEBE NA OGLEDALO BOLE BI VAS BILO !!!

    2. Kakav ISIS covece, mi Albanci nikad nismo ratovali medjusobno, nikada, i necemo da ratujem nikada nasa religija je kao jakne koju mozes da nosis ali kad ka pitas bilo kog Albanac sto si on nece da ti kaze Muslimanski Albanac kao sto rade Bosanci oni ce da kazu samo Albanac. Dodji u Kosovo svugdje mozes da pijes pivo i nemoj da dezinformises ljude.

    3. Izgubila kontrolu nad Albancima ?! Pobogu čoveče ili bote, zar ti nije jasno da se sve radi pod kontrolom EU u dosluhu sa diktatorom vučićem da se prizna Kosovo ?! Pa ti zločinci na obe strane, zajedno sa vučićem, bi završili za par sati u zatvoru u Hagu da to želi EU. Za sada rade kako EU želim pa ih zato i dalje drže na vlasti.

  1. Sve što su postigli, posle ulaska na Kosovo uz NATO snage, postigli su nasilnim putem, ucenama, pretnama na šra EU birokrati ne umeju da odgovore, ism popušt<njem što je Šipt<arima i cilj. Videćete, sada će izboksovati bezvizni režim i, verovatno, još nešto.

    1. Ne doktore ne znas gde vas boli, mi nismo dobili bas nista od Evrope a srbija je dobila sve od 2012 godine do sada, i ono sto su nas obecali (viznu liberalizaciju) sa najvisem odgovornoscu su obecali ispunite one stvari koje niko do sada nije trebao da ispuni i dacemo vam viznu liberalizaciju i nisu uradili a Srbija kao da je sve ispunila i za 2019 otvarali su jos 2 poglavlje. Ne mozes Albance da lazes, a vasi politicari vas lazu svaki momenat i nista, ipak Haradinaj kaze istinu, nema Unmik u CEFTU i tacka nek Srbija prodaje svoje stvari UNMIKA a ne Kosovarima.

  2. Haradinaj je drzak i bezobrazan. Takvo ponasanje mu je omogucila podrska Amerike. Oni ionako rade sve sto im kazu Amerikanci. Veliki problem je sto se Amerikanci direktno rugaju Evropskoj uniji. Oni upravljaju situacijom u Evropi.

  3. Ko je ono na silu sprijecio Kosovo u Interpol. Plus ih se ponizava na svakom koraku na sportskim takmicenjima. Imali su pravo Srbiji reci Dosta.

  4. Вучић има савезнике и пријатеље у сваком кога је видео, на улици. Шта они кажу? Гузен-бауер, Блер, шта каже Себастијан Курц? Не сумњам у њих. Или, наши, не дају довољно пара?

  5. Proslo je vreme kad je Beograd odlucivao za Kosovo,sad ce da vidi Dacic i Vucic a bogami najvise gradjani Srbije sto znaci izgubiti trziste od milijardu eura.

    1. A, sta cete vi arnauti dobiti time? Mislite, vazno je da Srbi imaju stete?! Vaznija vam je srpska nesreca od sopstvene srece? A sta mislite, ako ovo ludilo potraje pa Beograd odluci da hermeticki zatvori sve prolaze ka Kosovu i Metohiji i sve izlaze sa Kosova i Metohije?! Gde biste se snabdevali i preko kojih drzava bi putovali? A, ako se ovo albansko ludilo nastavi to ce biti obavezna mera. Crnogirci, Hrvati i Slovenci vas jedva cekaju. Kao i Bugari, Rumuni.i Madjari Nemojte da se prerano radujete. za svaku bolest postoji karantin.

  6. Srpske komunjare se evo 20-30 godina razvlace oko Kosova. Neka se konacno razmrsi, pa kako bilo. Inace ce se vuci u nedogled i bice sve gore po Srbiju jer je njena vlast nesposobna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.