Odgovor Marinike Tepić Savi Manojloviću

Ostavite komentar


  1. savo je malo pametniji „boškić“. on će sve dobro što uradi da uništi vrlo brzo. Sledeće izbore ako izađu svi neće dobiti ni pola od toga što je sada dobio a na drugim izborima od danas verovatno pada ispod cenzusa. sličan put kao PSG što je imao ko se seća.

  2. E, sad si izgubila moje poverenje zato što se praviš pametna. Umesto da se bude konstruktivan, PRVO što si morala da kažeš je „esam ti rekla!“.

    Druga strana isto tako može da kaže „a da ste vi IZAŠLI na izbore sad bi imali Niš, Novi Sad i 5 opština u Beogradu.“

    Ali nije poenta u tome – poenta je da je vama više stalo da se k****te nego da zasučete rukave.

    Svaka čast za štrajk glađu.

    Ali nije ti to donelo doživotnu garanciju da si uvek u pravu.

  3. Moze moj odgovor Mariniki:
    „Preko dvadeset godina ste u politici, vi ste i krivi sto je ovo zlo doslo na vast, pa ste i krivi sto je toliko dugo na vlasti. Ostavte mlade politicare na miru,.. Da je srece povukli bi ste se iz plitike i ovaj bi preko noci otisao sa vlasti… „

  4. Samo se vi prepirite, to će sigurno dobra doneti siromšnom puku.

  5. Bravo Marinika i ostali bojkotaši.
    Čekajte nove Beogradske i lokalne izbore 2028 godine.
    100 godina vašeg bojkota neće vučića opametiti i opošteniti.

  6. Marinika gradjani koji su izasli da glasaju a nisu vas poslusali su krivi…kad bolje razmislite…njih javno da optuzite

  7. Kakvo prepucavanje, kao deca, u borbu za hvatanje lopova svi pa ce biti vremena za nadgornjavanje ko je pametniji i ko bolje radi narod ce oceniti kad se uhvati lopov.!!!

  8. @maja sludjena Zasto da idu u istoriju, zato sto su rekli istinu, ajde dete ne pricaj gluposti. Sava Manojlovic nece dobiti ni jedan glas za sledece izbore, nije on taj kapacitet sto moze da radi i uradi. On ce mozda na sledecim izborima stati uz vladjucu stranku, zivi bili pa videli. Ja se nadam da ovi vladajuci ce uskoro da zavrse svoje bitisanje skupa sa celom vladom i predCednikom amin

  9. Nema vise glasanja za vas.
    Prešli ste preko kradje i uzeli mandate
    U skupstini.
    Tu ste pali.
    Zasto?.
    Narod vas nije ovlastio za to.
    Kraj.

  10. Jako zanimljivo da sve što su se uvalili u skupštinu neće da izađu. Logičan proces u Srblja

  11. Marinika i Djilas su ovim bojkotom sebe izbacili iz igre. Da su izasli na izbore opozicija bi mnogo bolje prosla. Zato je SNS ubacio fantomske stranke da oslabi opoziciju.

  12. Pa dosta je Marinike i Đilasa. Pustite ljude da rade kako smatraju. Savo vam je trn u oku zato što je mlad, obrazovan i hrabar. Zbog vas, bojkotaša i pidmetanja noge opoziciji koja je izašla na izbore izgubljen je Beograd i sve što se sada događa.

  13. Lako je vucicu da pljuje na EU,on se nagumao zlata i spremio azil u Kinu za sebe i bratiju. A narod ce pustiti niz vodu kao i Milosevici 2000 te.

  14. Poslušali bi Savu kad vas je pred izbore u kampanju zvao, ali pošto niste ni za Šta, hvala što niste učestvovali

  15. I sada cemo narednih godinu dana, ko je bio u pravu a ko ne.
    Ko je opozicija, a ko „opozicija“.
    A AV trlja ruke, hvata nas na seljacke fore, i vlada i dalje…

  16. A kad je Đilas samoinicijativno išao da sam priča sa Vučićem posle prošlih izbora u Beogradu, tada nije trebalo da se pre toga napravi dogovor sa opozicijom o tome? I kad je Đilas u Utisku nedelje sa Milošem Jovanovićem prvi put rekao da ćete bojkotovati izbore, tad je to moglo da ide preko medija, a ne u direktnim razgovorima sa drugim akterima opozicije? I to je bitno, a ne suštinski da li treba nešto da se uradi oko toga u čemu se svi slažete, ako se stvarno slažete. Draga Marinika, zaista mi je žao što si na strani na kojoj jesi.

  17. Posle cele ove katastrofalne bruke od izbora, jedino Mariniki mogu da verujem, jedino je ona ostala dosledna, jedino je ona bila spremna da podnese ličnu žrtvu.
    Svi ostali su se kompromitovali, uključujući i Demokratsku stranku koja je odgovorna za raspad opozicije, po priznanju podpresednika Gavrilovića.
    Sava Manojlović je još jedan mutan lik koji glumi opoziciju, ne naročito inteligentan, samo je uneo dodatnu zbrku i upropastio sve šanse opoziciji, ali će biti brzo zaboravljen, isto kao Miki harmonikaš.

  18. Hteo sam da napisem komentar ali sam izgubio inspiraciju, mogu sada da se smatram opozicionarem

  19. Jednom ste bojkotovali i niste imali rezultat, cak je DDJ samoinicijativno bez dogovora sa ostatkom opozicije otisao na razgovor kod AV. Sada ste pokazali da nista niste naucili iz proslih gresaka i opet bojkotom pokusali da osvojite vlast sto je nemoguca misija. Vlast i sloboda se osvaju na izborima, a ne poklonom spolja. Nada da ce neko spolja doneti slobodu i bolje izborne uslove je bez osnova. A ako neko spolja to i pokusa kada postoji mafijaska i kriminalna vlast to moze ostvariri samo okupacijom i nametanjem svojih uslova, a to nije sloboda. Imate primer u BiH.

  20. Mandate u Narodnoj skupštini nije ni trebalo prihvati u decembru zbog izborne krađe. Onda zbog hapšenja i prebijanja građana na protestima opozicije. Kako bi ipak prihvatili mandate, proglasili su samo beogradske izbore pokradenim?! A ni razijene glave građana i utamničeni studenti nisi bili bitni. Vrhunac besčašća je prljava bojkotaška kampanja koja je pomogla Vučiću, dok o građanima opet ni razmišljali nisu. Naravno da neće vratiti mandate. Samo će se besčasni sada umesto na Lazovića obrušiti na Savu.

  21. Evo Vućiću zabave. Dosta više sujete i pametovanja. Marinika je u pravi za dogovaranje mimo medija. Mađite jedno mesto i jedan termin nedeljno gde ćete se okupljati i dogovarati međusobno, za opšte dobro. Sada ovako trošite poverenje svojih birača. Pouzdano znam da je Savo uzeo birače ujedinjenoj opoziciji ( meni bliski ljudi koji su uvek izlazili da glasaju).
    Nije smak sveta što su ovi izbori ovako prošli. Sada cela opozicija treba da pritisne vlast i da se uslovi dovedu do normale.Ali meni se čini da opozicija baš i ne zna gde da gleda i šta da traži i kako da proverava. Nedopistivo je da se spiskovi i zapisnici kriju od opozicije.

  22. Niti je rekla „esam ti rekla“ niti je tacno da bi pobedili da su svi izasli! Jednostavno bi vise pokrao,sta je vama sto tvrdite takve stvari. Nema sanse da pobedis pod takvim pravilima. To jednostavno mora drugacije a kako ne bih znao!!

  23. Drugi put su vas dobili, umesto da nastavite opet zajedno, vi ste se rasturili i tako ste nas ponovo ukopali, ali Bože moj, vi ste uhlebljeni, vas ovo ne dotiče

  24. Lepo kaze Cuta mani se corava posla ko kako i zasto i pocni nesto da radis sta je blo proslo je stavi tacku i kreni dalje koga briga prazna prica predji na dela

  25. Zasto u emisiju „utisak“ nisu dosli Lazovic ili Dobrica ili Grbovic.Tvrdili su da ce pobediti a kada su videli rezultate nema ih nigde. Javno podnesite ostavke na svoje funkcije u strankama, sta imamo od toga sto prihvatate odgovornost, realno je da se povucete iz politike ili na nize funkcije ali ne vi ce te imati rezrvni polozaj a to je skupstina

  26. Gospođo Tepić potpuno ste u pravu.Moje mišljenje je da su sitne šićarđije pokušale da podignu sebi rejting u okviru Srbija protiv nasilja,zanemarujući cilj da se već stisnut Vučić još više pritisne neizlaskom na izbore do boljih uslova.ZLF je istrčao pre vremena.
    A Savo je pomislio da je prilika da se stavi na čelo opozicije.Problem je što on nema taj kapacitet.

  27. Nisu gradjani pokusni kunici „da probate sa Savom“.Nema nametanja nikog gradjanima,narod ce sam odluciti ko radi,ko gradi,ko se zauzima za njih i ovu zemlju,a ko se bori za fotelju,vidi se na kilometar.Citamo Vas.

  28. Poštovana Marinika,
    Kad vam je onaj Bokan pretio ja sam bio spreman da poginem za vas. I svaka čast za žrtvu koju ste podneli štrajkujući gladju. Vi neupitno imate puno političkog iskustva. Ja se politikom ne bavim, ali pošto se politika bavi nama poreskim obveznicima, hoću da vam skrenem pažnju da sve vas i vlast i opoziciju finansiraju gradjani iz budžeta i teško mi je da gledam i slušam kako se sada prepucavate i jedni druge optužujete ko je bio u pravu, a ko nije.
    Možda je g. Djilas planirao da živi 200 god pa ima vremena da čeka dobre izborne uslove, ali ovde bojkot nikada ništa nije doneo i neće.
    Osim u Beogradu, SSP je imao kandidate na svim (ili skoro svim) lokalnim izborima.
    Imate li nešto o tome da nam kažete – koje ste rezultate postigli tamo gde ste učestvovali. Ja da sam na vašem mestu ne bih se pojavljivao neko vreme. Pustite malo ovaj narod da se odmori od vas.

  29. Mislim da je Djilas ovog puta pametno postupio.Ne zeli da ide protiv naroda i ucestvuje u kojekakvim agresivnim protestima.Narod je odlucio za koga da glasa,i on je ispostovao to.

  30. Pre nego što napišete meku vašu misao bilo bi dobro da pročitate PROGLAS i da razmislite dali su eminentni profesori pisali nešto što ovom narodu neide u korist. Sada se palite na Savu koji je školovan kao i Brnanić Ana.

  31. Kakve smo mi imali uslove pod Slobom iborili se i izborili se zato zasucite rukave i od mesta do mesta 1992 godine mi iz SPOa imali smo 182 opstinska odbora i znali smo u svakom selu i svakom zadeoku ko ce glasati za nas. Zato zasucite rukave brzo ce proci 3 godine napred do pobede

  32. Pozdrav
    Smeta vam dr.Sava Manojlović vi iz stranke Dragana Đilasa izađite samostalno bar jednom na izbore a onda imate svo pravo da kritikujete nove ljude na političkoj sceni.
    Imate botove kao SNS u komentarima je očigledno uneli ste razdor u opozicione redove
    Jako brzo će se pokazati da ste postavljeni od istih da sa Vukom Jeremićem glumite opoziciju
    Mazlo neka nam je bog u pomoći
    Pozdrav

  33. dakle sava je glup, a ti si pametna jer ti je dobro, imaš lovu, ne žuri se, zanimljivo samo šta je sa nama? jel možemo mi da čekamo da ti odlučiš da li je sve korektno i kako treba? malo je čekanja više od deset godina jel, a vučić veze nema pa će odjednom odlučiti i postati dobar i pošten? ti si politička tragedija zaista!

  34. Pozdrav @Milutinu, sve je tačno rekao. Marinika 100% u pravu. Savo je neartikulisan i nevaspitan i nikad neće biti vođa opozicije. Džabe to priželjkuje.

  35. Marinika je u pravu. Zajedno su počeli da se bore za PROMENU IZBORNIH USLOVA da bi bilo šanse za nešto normalnije rezultate. A onda su neki pametnjakovići, čim je onaj počeo da naizgled popušta, pomislili da su već pobedili. E, nisu. Uskoro će ili nestati ili biti još jedna zanoktica(milica).

  36. Ma režim će uvek pokrasti izbore, gospođo! Kako vam to nije jasno. Gore od svega je što ste se razjedinili i izneverili nas, pa nam je Savo bio uteha u ovoj ludosti koju ste nam priredili.

  37. U doba milosevica je ujedinjena opozicija srusila diktatora i mogu reci da je to jedini nacin da se muljatoru parira

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.