Odgovor na optužbe Đurića

Iz izbornog štaba Vuka Jeremića

Ostavite komentar


  1. Jeremić nema šta drugo pa vezuje Vučića za Slobu Miloševića, kao da je neko tada mogao nešto da odlučuje mimo Slobe. Ako nema ništa drugo, jadno je ovo što priča.

  2. Priznanje Kosova se desilo dok si ti mladjani regrutu jeo pasulj u Ministarstvu Odbrane da te podsetimo ako se ne secas…

  3. Za vreme tvoje vladavine je Kosovo proglasilo nezavisnost…sta si uradio povodom toga?

  4. Argumentacija Jeremića nije istinita iako se vešto služi rečima ali dela koje je učinio kao ministar spoljnih poslova i čitava DS vlada je bilo prećutno priznanje Kosova i svi su ga zaboravili ve dok nije došlo do promene vlasti i nastojanjima da se Kosovo oslobodi nezakonite vlasti u pokrjini. Američka diplomatija okreće leđa Kosovo i Vućićeva vlada vratiće Kosovu mesto koje ima u Srbiji.

  5. Nesto slabo im ide matematika.. 2008 obecao u roku od 5 godina..sad je 2016 i Kosovo je i dalje srce Srbije!

  6. Kosovo je proglasilo nezavisnost 2008 godine,ko je tada bio na vlasti?

  7. Jeremić da nam objasni na šta je i zašto toliko trošio kao ministar sppljnih poslova.

  8. Moje saopštenje tebi Jeremiću! Mnogo si nas lagao i sada to nastavljaš. Kaži bre jesam li ja bio sekretar u UN-a i kosovski problem prebacijo na Brisel, ili ti? Ajde neka bude realna. Milio bih vašu produkciju da objavi ovaj komentar. Hvala vam!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.