Neizvesno prisustvo opozicije kod Ane Brnabić 1. aprila: Tema sastanka preporuke ODIHR o izborima

Ostavite komentar


  1. Pripremili su opet neku ujdurmu.Treba ići
    ali sa striktnim planom,iznetim ranije,i ne odustajati ni za jotu.Naravno uz prisustvo
    novinara.

  2. Morate da odete, ispoštujete parlament, ispostavite napismeno dokaze o izbornom inženjeringu i pružite ruku u vezi dogovora o uslovima za poštene izbore na svim nivoima. Na svim! Napominjem da ni u jednom selu u Srbiji nema nijedan član saveta MZ, a da nije član partja sa vlasti! U 95% slučajeva nisu imali protivkandidate! Ono malo hrabrih je bilo maksimalno šikanirano! Srbija su i sela, a najočigledniji su dokaz diktature! Postavite uslove, borite se i sve javno obelodanite. Da stvari rešavamo unutar države, a da vlasti izbijete sve adute iz ruku. Razmislite. Odete, kažete, dokažete, tražite i vlasti postavite uslove. Srbija nije stala, kreće se unazad. Devedesete su nam zakucale na vrata!

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 8

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.