Odlazi ambasador Li Mančang

Ostavite komentar


  1. Za bezbednost naše cele zemlje a ne samo Kosova je bitna ova poseta,treba održavati dobre odnose sa našom savezničkom zemljom

    1. Nadam se da je prijao sendvič. Čiji je posao sastajanje sa ambasadorima bote? Sprdate se sa ovim narodom!

    2. Koja poseta?? Oproštajna……. je l’!? Nota bene: Pročitati tekst dobro pre komentarisanja. I ne komentarisati po svaku cenu. Osim ako se ne naredi „odozgo“!

  2. Covek, ambasador, vredan i vrlo pozrvovan i ža svoju i za nasu zemlju. Mislim da i Predsednik i Premijer moraju da ga prime. Znam da su trenutne okolnosti i obaveze takve, ali posle svega sto je svojim radom učinio za nasu zemlju moramo na lepsi i ostojanstveniji nacin da mu se zahvalimo i da ga ispratimo.
    Njemu, kao i onom divnom ambasadoru iz Japana koji je neumorno svakog dana odnosno jutra obilazio autobuse i kontrolisao kako izgledaju, e takvim ambasadorima dugujemo mnogo vise od ovog protokolarnog oproštaja. Dugujemo svi, i država i mi gradjani ove zemlje. Povelja i plaketa su malo, a recimo Orden zasluge za narod nesto sto bi bilo, mozda, najedakvatnije za rad ovog ambasadora.
    U moje ime, HVALA vam poštovani ambasadore Kine, dobro zdravlje, dug zivot i mnogo uspeha na novom poslu.
    Srecno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.