Odloženo glasanje o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN

Ostavite komentar


  1. Zaista ne razumem kakav problem ova rezolucoja ima za Srbiju. Da je bio genocid, bio je. 8273 muslimana su pobili predstavnici Republike Srpske su pobili, žene i decu raselili… to je sve uradjeno uz podršku rukovodstva Srbije. E, što su ti ljudi danas na vlasti u Srbiji to je problem za njih. Znate, sve u životu mora da se plati …

  2. To nije genocid jasno ko ovaj dan. To je težak ratni zločin. Problem je u tome što nismo na prve opružbe adekvatno pravno politički i intelektualno reagovali jer takve kapacitete nemamo. Sad kad smo dogurali cars do duvara kad nam gori pod noktima hiperaktivni smo .Malo je kasno. Ako i u S B dobijemo tu bitku biće to Pirova pobeda koja se ne može unovčiti a stvorili smo sebi nove neprijatelje koji du u poziciji da nam ekonomski zakidaju. U svakom slučaju u politici treba brže i adekvatnije reagovati i sa manje strasti biti umereniji

  3. Treba da nahvataju koji ce glasati za rezoluciju jer nemaju dovoljno glasova. Sto se tice pobijenih isto su radili i sa njima dok su povatali mrtve po celoj bosni bilo je tri do cetiri hiljade sad ih je vise od osam a za deset hodina bice ih sahranjeno jedno petnaest hiljada kako su poceli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.