Odluka CIK-a: Na izborima u nedelju glasanje samo s dokumentima Kosova

Ostavite komentar


  1. Đurić rizikuje poništavanje glasanja na biračkim mestima koja ne poštuju odluke CIK.A plus što maltretira ljude da dođu,a da ne mogu da glasaju.

  2. Sta da rade sendvicari i honorarci (poput Djurica) koji su planirali da autobusima dodju na mrsko im Kosovo i patriotski bez dokumenata i u horu glasaju za SPS odn sada Vucicevu tkz „srpsku listu“. .

  3. Heh cenzura ne da da se pomene da je Kosovo okupirana teritorija i da Srbi u tamnosnjem prividu od „drzave“ treba dobro da razmisle da li im izlazak na izbore ista pomaze.

    1. Pa ne idu obe u istom kosu KAPITULACIJA i OKUPACIJA a svi znamo da je potisana KAPITULACIJA

  4. Isto treba da se uvede i u Srbiji. Može da glasa samo onaj ko ima dokumenta Srbije, mesto prebivališta i poresku prijavu. Ostali su gosti. turisti, prolaznici, ali glasači nikako.(kakva disjaspora i dvojna državljanstva)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.