"Odluka da se kandidujem biće odluka da pobedim"

Ostavite komentar


  1. Od CIRSD da se pravi ozbiljan naučni institut, sredstva stižu od velikih kompanija iz ino., a Vi da deo kolača koristite u političkoj kampanji. Pa mislim krajnje društveno neodgovorno. Čista obmana.

  2. Natasa Jeremic dala otkaz na RTS! Verovatno je smatrala za nepotrebno da radi, kad joj je muz postao nedavno milioner.

  3. Kandidovao se za ujedinjene nacije a sad neka malo pauzira, nek uradi nesto za zemlju pa nek sacrka sledece izbore i onda nek se kandiduje.

  4. Pitam se da li Jeremic zna koliku je stetu naneo srbiji dok je bio ministar inostranih poslova, a narocito ovo sa euleksom.

  5. Jeremicevoj samouverenosti nesumnjivo niko ne moze da parira. Ako je toliko siguran zasto onda toliko razmislja. Ajde Jeremicu spasi Srbiju i kandiduj se.

  6. Jedino u cemu ti mozes da pobedis je recimo beseda u Zoranovu cast, ona sto se svake godine odrzava.Eto.A o predsednickim,,,ne sanjaj.

  7. Vuk Jeremić za sada ima podršku samo Bakira Izetbegovića, tako da mu je kandidatura u Srbiji još uvek daleko

  8. Vrlo je ozbiljna stavar pogibija gardista, doslo je vreme da se sazna ko je ubio gardiste, do sada je to DS zataskavala, pa je red da najzad Jeremic kaze sta za o pogibiji gardista, roditelji su zasluzili da vec jednom saznaju istinu !

  9. Žao mi je što Jeremića ne interesuju te porodice, ubijeni vojnici i istina o njihovoj smrti.

  10. Tvoji rezultat ce biti kao i onaj u UN, a porazavajuce je to sto ti je Srbija bila samo rezervni plan.

  11. Zasto bi korporacije podrzavale Jeremica, ako ne ocekuju neki interes? Covek ocigledno ima politicke ambicije. Prica o resenjima je prodaja magle.

  12. Jeremić pretenduje na predsedničku fotelju, jedno su želje, a drugo mogućnosti, građani nikad neće glasati za njega. Cak i ovakav dogadjaj pretvara u politicku promociju !

  13. Nikog vise ni Jeremic , ni Jankovic, a ni DS ne mogu prevariti…presli su se ako su racunali da narod ima kratko pamcenje i da brzo zaboravlja

  14. Kako to "služio je vojni rok , a bio savetnik predsednika Tadića"i nosio mu papire to nema nigde na svetu … bas slucajnost… i bas se setio Srbije, kada je izvisio u Njujorku

  15. Jadan i ne zna kako drugačije da privuče pažnju na sebe! Šta je on uradio za ovu zemlju, čime da se hvali?!

  16. Vuk Jeremic je bliski saradnik Borisa Tadica, a nikada se nije jasno ogradio od takve politike iako sada nije u nijednoj stranci. Ta ,takva politika je dovela Srbiju u stanje veomam blizu bankrota!

  17. Ne vidim svrhu njegovog povratka, neka ga što dalje od Srbije , narod mu ovde vise ne veruje,niti ga podrzava !

  18. Kada propadne ovde na izborima ima da padne u naše političko dno, gde ce onda da pobegne iz Srbije jer ce mu to padanje biti mnogo bolnije nego ono Njujorško

  19. Ko je kriv opoziciji sto bas ta dva kandidata Jeremic i Jankovic imaju veze sa nekim ubistvom ili samoubistvom…tacno je da se Jankovicev prijatelj ubio u Jankovicevom stanu i da jankovic nije mogao da objasni sta se zapravo desilo i kako to da je mladjani Vuk Jeremic prvi saznao za ubistvo gardista ?!

  20. Ceda je bolji izbor od Jeremica, Jeremic mora da kaze sta se desilo sa ubijenim gardistima !

  21. Jeremic jos uvek izmislja i prica demokratske bajke …..a njih sam se vala naslusala …

  22. Kada je vec dosao neka kaze istinu o ubistvu gardista, ionako je to trebao odavno da uradi !

  23. Sto puta sam pomislila – Jesam li bila u pravu sto sam bila "beli listic"? A onda ovakvi, "moji", izrone pa odmah pomislim – Ma da je crn djavo, bar nije "moj"…

  24. Samouzdanje je vrlina ; Međutim, da li Iza tako decidiranog stava postoji i relani socialni milje, podrška, pozadina ?

  25. Ako je to vaša odluka gospodine Jeremiću onda se vi nećete kandidovati na predsedničkim izborima.

  26. nada: E to je malo teža.Zna Jeremić da nema šanse protiv kandidata SNS zato se i dvoumi.

  27. Petar:Zašto bi gospođa radila na RTS za neku siću , kada je materijalno obezbeđena dok je sa mužom boravila u Americi.

  28. Marina: Izgubio na izborima za Generalnog sekretara UN , pa potrčao u Srbiju .E pa Jeremiću Srbija nije nikom rezervna stolica pa ni vama.

  29. Koliko je srpski narod kratkog pamćenja, pa da budem slobodan reći i glup. Klinton, Toni Bler i Šreder podržavaju Vučića, a bombardovali Srbiju svi i najodgovorniji. Narod glasa za njihovog kandidata. Lično mislim da je ovo, kao kad vuk pokolje stado ovaca, a gledao sam vlastitim očima kao dijete, jedna unakažena ovca trči za njim prema šumi i kao da mu govori daj me prikolji. Vuk bi to i uradio, ali vika čobana spasi tu ovcu i vuk pobjegne. Vidite vi koliko je narod slabog pamćenja i sa čime se slikovito može porediti. To zaboravišmo, a juče bilo. Nikako da zaboravimo što Murat ubi Miloša Obilića, a neću da kažem da nije, ima u srpskoj poeziji, a u istoriji samo preko poezije.

  30. Hahahahaha baš samouvereno… baš bi malo sad da bude i predsednik… e pa gospodo ofucani političari dosta više… ovom narodu ste se smučili svi od Tita do danas… ubeđen sam kao i uvek do sada da će Jeremić pogoditi stativu… a i zaboravlja da kao ministar inostranih poslova se nije proslavio već sebi prtio put u UN.

  31. Niko pri zdravoj pameti nece glasati za tebe Jeremicu. Da ti akzem nesto, ti si jedan obican sarlatan!

  32. E pusti snovi Jeremićevi, moze da se kadiduje ali nece da pobedi to garantujem, pa nisu ni gradjani vise naivni pa da ih nečija pusta obecanja zanesu.

  33. Ako kreneš sa istinom u kampanju, očekujem neki selfi iz džamije, kako se klanjaš!
    Krv nije voda!

  34. Svako se kandiduje s namerom da pobedi. Koliko ih se već javilo, shvatam da je Vučić u pravu, svi su oni već pobedili, tako se ponašaju. Ali, izbori nisu virtuelna igrica, na izborima građani iza paravana glasaju za kandidata koga podržavaju, kome veruju. I tu se zna pobednik, ali to nisu ovi koji su već u kampanji.

  35. "Odluka da se kandidujem biće odluka da pobedim" Ne zasmejavaj. Vreme (novih)Kostunica je proslo.

  36. jeremic je kopija velikog vodje. u zivotu se bavio samo politikom, vrlo je ambiciozan, umisljen, arogantan, tinjajuci nacionalista i osim demagogije nema apsolutno nista da pruzi.

  37. Gle ovaj Jeremic. SKK. Otkud je sad on isplivao, iz kog bureta? Svi znaju da nema apsolutno nikakve sanse. On da pobedi? Daj ne zasmejavaj ovaj narod.

  38. Previsoko puca Jeremić, nema podršku u biračkom telu, ako stane opozicija iza njega ode mast u propast.

  39. Naučio je on da gubi, gubitnik je Jeremić, kakva pobeda, ko stoji iza njega, par procenata opozicije.

  40. Botovi se bacili na posao,mora da sezaradi za sendvic!Znam da vi ne razumete nista bitno je da se zaradi za sendvic ali narod je odlucio Jeremic je novi predsednik Srbije!Vreme da se vi koji bi sve uradili za jedan sendvic i sa kupljenim diplomama,nesposobni zamenite sa ljudima kojima je stalo do Srbije,koji su regularno stekli svoje diplome,sposobni i kojima je ispod casto da rade to sto vi radite.

  41. Jeremicu iskreno se nadam da ces u Srbiji da izvisis kako si izvisio i od Amera, posle ti ne preostaje nista vec da lepo izadjes od bruke iz politike, bice to sraman poraz.

  42. Hoćeš reći, kandiduješ se da pobedi vučić. Pa jasno nam je ne moraš da objašnjavaš.

  43. Naravno da podrzavam kandidaturu Jeremica jer po mom misljenju treba dati sansu mladim i pametnim a on to sto bi svima trebalo da bude jasno i jeste.

  44. Podrska Vuku Jeremicu za predsednika.POdrzace te svaki posten Srbin ipenzioneri koji su debelo platili sta je ovako danas.Pozrav

  45. Gde je ovaj covek tacno zaposlen, u kom zvanju, gde prima platu, gde mu radna knjizica, koliko tacno ima radnog staza, kada je i gde verifikovao koje diplome iz inostranstva, koje zvanje u Srbiji time stekao i kada tacno, koliko dugo je gde radio u kom zvanju, koji mu je na osnovu toga poziv? Od cega je tacno ziveo 4 godine u Njujorku, sa kojim pasosem i kojim drzavljanstvom, kojom vrstom americke vize, kojom dozvolom za boraviste i za rad, kako je tacno placao zakup stana i koliko? Koliko dugo je bio clan SPS a koliko DS? Kako se Tadic odlucio da "teorijskog i eksperimentalnog fizicara" bez radnog iskustva postavi za savetnika za spoljnu politiku u Ministarstvu odbrane, pa u predsednistvu Srbije? Da li je napravljen zavrsni racun za 7 miliona dolara koje mu odobrene iz budzeta za Njujork 2012 i za sta su tacno, po stavkama, potrosene? Koliko ljudi je tacno zaposlio dok je bio ministar spoljnih poslova? Koliko stalno zaposlenih ima njegova privatna nevladina organizacija?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.