Odluka Saše Jankovića "ubrzava" Vuka Jeremića

* Spekuliše se da je Jeremić planirao da odluku o kandidaturi saopšti sredinom januara, ali da je moguće da će ga Jankovićev iznenadni istup i ubrzati
Proevropska opozicija i dalje bez dogovora o predsedničkim i eventualnim parlamentarnim izborima

Ostavite komentar


  1. ambiciozni jeremic je slicne biografije kao i veliki nam vodja. nema niti jedan dan radnog staza i sve sto ima je stekao baveci se politikom. uz to, takodje glumi velikog patriotu, a da ga ustvari ne zanima narod koliko licni interesi.

  2. Divna slika, od ultra liberala, preko tzv DS i njegovih frakcija do ultra desnice i zilot hrišćana, dakako alo starija jer su izbacili Pajtića.

  3. Zar ovaj izdajnik Srbije Jeremic zaista misli da ima sanse? Bolje da pare koje ce potrositi na propalu izbornu kampanju donira u dobrotvorne svrhe.

  4. Opozicija u Srbiji je na velikom ispitu sada. Koga podrzati i ostati u politickom zivotu Srbije? Pitanje je sada? Da li Jankovica ili Jeremica?

  5. Saša Janković je jedini izbor za predsednika Srbije. Opozicija ne sme sebi da dozvoli da pogreši kao što je pogrešila Demokratska stranka u SAD i diskvalifikovala Barnija Sandersa. To nije njegove glasače privuklo Hilari Klinton čak suprotno ! Može li Srpska opozicija sebi dozvoliti da je bude još manje nego sada?

  6. Zašto bi opozicija trebala da ima jednog kandidata u prvom krugu? Naprotiv, kandidate treba da ima i opoziciona desnica i levica i cetnar…..više kandidata bi u zbiru mogli imati veći rezultat nego jedan zajednički kandidat….pa u drugom svi da daju podršku jednom.

  7. Sasa Jankovic za Predsednika, nadam se da ce Jeremic odustati od svoje kandidature, njegove ambicije su sigurno vece.

  8. Saša Janković je jedini pravi kandidat za sve građane koji misle svojom glavom i o svojoj budućnosti. Sve ostalo su sitne kalkulacije i krupni interesi.

  9. Ja sam vec odabrao za koga glasam a vi dajte podrsku kome hocete, potpuno ste nebitni. I DJB me razocarao a glasao sam za njih na proslim izborima.

  10. Dobro je da se uzdrmaju SNS botovi i njihova centrala. Oni ne znaju sta da napisu pa udaraju po svim opozicionim kandidatima, misleci da su nam mozgovi oprani. Na nasu srecu mozgovi nam rade na nacin na koji ce njihova sekta i njihov autokratski firer otici u politicku istoriju Srbije. A onda, gde ce botovi i ko ce da im daje sendvice?

  11. Kako kaze Vucic da su oni vec pobedili i sta su se onda uzvrpoljili i medjusobno se nadigravaju.

  12. Oduvek sam podržavao stranke demokratske orijentacije, ali više nikada neću glasati za one koje ne podrže građanina Sašu Jankovića. Svi ostali do sada objavljeni kandidati, uključujući i Jeremića, su nacionalističke opcije, veće ili manje, i nemam nameru da za njih glasam, niti za one koji podržavaju takve opcije. Konačno smo u Jankoviću dobili kandidata na kojeg svi pristojni ljudi mogu biti ponosni. Zato pozivam Jeremića, Popovića i Obradovića da se povuku i podrže Jankovića, a ostale da ga podrže. Na Čedu-bedu ne treba trošiti reči.

  13. Za očekivati je veliki haos u opozicij, slabi su u biračkom telu a apetiti veliki, nema im budućnosti ni na predsedničlkim izborima.

  14. Opozicione stranke gledaju ko će imati šanse da pobedi a ko neće. Vuk ili Saša? Ni jedan ni drugi nemaju šanse, a ako su oni najbolji izbor opozicije, to puno govori u kakvom stanju je opozicija.

  15. Al će ovde da pršti kada se još kandiduju svi opozicioni lideri i liderčići. Ova kampanja posmatrajući opoziciju će biti bolja od Farme i Parova zajedno!

  16. Jedini ozbiljan kandidat je Janković. Čovek je dosadašnjim radom dokazao da je za vladavinu prava i poštovanje zakona. Narod treba da ga podrži, bez obzira da li će ga podržati neka stranka, čak mislim da bi mu više štete nanela podrška neke stranke. Nezavisni kandidat Janković za predsednika!

  17. A što nebi izabrali nekolko predsednika države, kada već imamo toliko kandidata. Ionako nemaju nakakvog posla, samo bi im zabranili da šetaju belim svetom. Nikolić bi bio zadužen da ljubi Putina i Kolindu; da proverava kvalitet kod proizvođača šljivovice; da proverava uređenost grobalja; da kontroliše i пospešuje izgradnju crkava i divljih vikendica. Jeremić bi mogao da živi u Njujorku. Janković bi bio zadužen da prima goste iz kulturnog sveta. Pa bi ovi iz EU pomislili da smo svi tako kulturni i fini, što bi nas brže primili. Pa bi Vučić morao da ih moli da nas ne prime tako brzo, jer čalnovi njeгove stranake nisu još za Evropu. Neki bogami niti za Beigrad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.