Odnosi u SZS brzo izglađeni

Izvori Danasa o tvrdnjama da su dvojica opozicionih lidera "u klinču"

Ostavite komentar


  1. Borba zbog prestola.Kako će se ovi medjusobno pljuvati… i to bi da vodi državu?Trčkaraju po Evropi po mišljenje… E, SzS-ovce moje.

    1. Bote nešto si poranio, a to što imaju različita mišljenja govori da u opoziciji ima demokratije, dok kod tvog predsednika vlada jedoumlje i diktatura.

      1. Videli smo kolika je demokratija kada ga je izbacio iz stranke kada je izneo drugačije mišljenje

    2. @Ljubiša, ili si bot ili neupućen? Ko kaže da će oni zajedno vladati, to ne kažu ni oni! Oni se bore zajedno da se stvore uslovi za nezavisnu vladu sa mandatom od godinu dana za koje će se na nacionalne frekvencije vratiti svi politički akteri. Recimo, kad kaže Vučić da je Djilas ukrao 300 miliona evra na RTS. Sutra se zove Dlilas na istoj TV da to opovrgne i da kaže šta on mislio o ovoj vlasti…To je jedan konkretan primer demokratije koji ne postoji kod nas. Ne može informer da piše svašta, da ga Djilas tuži i dobije i da informer plati kaznu 50-100000 dinara, ejjjj. Kad kazna bude 10 miliona, neće onda svašta pisati.

      1. Neupućen, nepismen, ali ostrašćen, što reče Šojić, to je taj nivo bota!

    3. Pametni ljudi imaju mišljenje, i sukob mišljenja. Oni drugi imaju ovna predvodnika, i ponekog Dž(Đ)ukca…

  2. Da li zna g. Djilas posto im se vec obraca zbog druge stvari , da njihovi lekari kazu da ce njihove mere biti sve do otkrica vakcina, tamo nema serpi i lonaca , sta i ko ce biti kriv ako se pandemija za 15 dana povrati ?.

  3. Gospodine Ljubiša moje poštovanje i zahvalnost što prisvojiste:“SzS-ovce moje“ ja to odista ne mogu uciniti.

  4. Av ima duge sponzore. Eu zanjega nepostoji. To i jeste cilj ovog procesa. Srbija kao diktatura. Lukašenko model. Budi miran i možesnarodu da radiš šta hoćeš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.