Obećanje Aleksandra Vučića trajalo samo jedno leto

Oko 50 poslanika dobilo saglasnost da obavlja dodatne funkcije

Ostavite komentar


  1. Malo je. Svakog prvog u mesecu, uz plate još po jedna funkcija. Uvesti i obavezno rekreativno jahanje građana po ulicama kao u Stradiji, za kraće relacije, recimo od skupštine do neke bašte kafića, na svež vazduh. Uz obavezu da to plati sam jahani, srećan što čini plemenito delo sahranjivanja svog dostojanstva, koga i ne zaslužuje, budući da dozvoljava sebi sve što niko normalan ne bi ni pod pretnjom batinanja. Ako.

  2. Ne bi vas Bog da još koji put prenesete šta govori Branka Stanković !

  3. Tek penzioneri clanovi SNS, veliki broj i takvih kadrova obavlja po nekoliko funkcija, pa gde to jos ima, ljudi odrase narodu kozu.

    1. Evo, naprimer, penzioner Branislav Jeremic iz Kragujevca. Ima ogromnu penziju. Kao penzionera sns ga je stavio za podpredsednika Nacionalnog saveta visokog obrazovanja, gde takofje sa velikom dopunskom platom, iako kao funkcioner sns po zakonu ne bi smeo da bude clan toga tela. Odbornik je je u gradskoj skupstini i tu prima jos jednu platu. Sad se nametnuo kao supervizor vd rektoru kg univerziteta i tu je rektor umesto rektora.Jos jedna plata.

  4. Vucic svojim ponasanjem sve vise podseca na dokonu komsinicu. Po ceo dan kafenise i naglaba, cas kod sebe, cas kod nekog iz inostranstva ko se, takodje, ponasa kao dokona komsinica. Za to veme u Srbiji sve propada. Poslanici videli kako im se partijske vodje nelegalno bogate, pa i oni poceli da perjaju. Ovo je dokaz da je u Srbiji zivot postao veoma skup, tako da ni poslanici sns ne mogu sa svojim velikim poslanickim platama da podmire troskove pa traze nove izvore prihoda. Ni Vucuc ni bilo ko iz vrha te stranke ne sme da im se suprostavi, jer zbog svojih nelegalnih prihoda ne smeju da im vise prodaju maglu o cistoti i borbi protiv korupcije. A napetosti u sns rastu, jer neki imsju cetiri, neki tri, neki dva, neki jedan, a neki nijedan dopundki izvor prihoda.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.