Održan protest SNS u Šapcu, dva mladića povređena u tuči sa pristalicama naprednjaka

Ostavite komentar


  1. Inače je uobičajeno da se bagerom ide na žive ljude i probija blokada!!!
    Kakva je ovo bagra pa za njih su Miloševićevci pioniri maleni!!!!

  2. Pomutio vam je Vučić pamet i razum privilegijama koje vam je dao, za što će mnogi od vas odgovarati. Zar ste slepi na zlo koje vas vodi i svadja sa drugima?! Prekršili ste sve moguće zakone i uzjahali rodjeni narod, a nazivate se patriotama i pozivate na pravdu. Pa vi ne znate ni šta taj pojam uopšte znači.

  3. Svima je ocigledno kako su gradjani nasrnuli na istaknute clanove sns i svojim telima glavama i rukama udarali od motke sipke i cekice mirnih sns omladinaca koji su samo hteli da sa prirucnim sredstvima za razbijanje i povredjivanje idu na miting povodom trinaeste baksuzne godisnjice sns jer cetrnaestu mnogi nece docekati na slobodi pocevsi od vrha sekte. Bager je tu bio vise simbolicno da podseti na neki prethodni bager i kontinuitet politike rusenja Srbije kao drzave i Srpskog naroda na svakom polju od porodicnog tradicionalnog duhovnog do materijalnog.

  4. Šta su ta dvojica htela? Bolje da su organizatori poslali Dragana Milovanovića ili Dragan Bjelogrlića.

  5. Znaci bagerista ipak nije radio (kako to kaže predsednik) već je bagerom krenuo na skup u Beogradu. Brzinom od 2 km/h (kako kaže premijerka) trebalo je sinoć da stigne.
    Batinama sa policama je verovatno Djilas (možda i Solak) poslao da okleveta Vučića, jer kako kažu SNS nikoga nije napao.
    Čudo jedni…

  6. Jel vi mislite da je narod glup toliko da vam poveruje,sve ste slagali ,Ali bog vidi pa neka sudi po zasluzi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.