Odžić: Protiv izborne krađe može nakon učešća na izborima

Ostavite komentar


  1. Naravno da će gospodin Odžić izaći na izbore.
    Da pokupi svih 79 glasova članova uže i šire familije.
    Uopšte ne razumem potrebu nekih ljudi da se bave politikom.

    1. Pored Odziceve familije i moja ce glasati za Vojvodjanski Front, pun nam je Kufer Nazzia iz Beograda.

  2. Zaista mi ne pada na pamet da komentarišem ovakve marginalce (iz kog šešira ga izvukoste?) ali moram jednu neistinu koju narodu pokušavaju da prodaju čak i neki čija reč ima neku težinu. Tačno je da se vlast menja na izborima, ali tamo gde postoje mogućnosti i elementarni uslovi za izbor, a izborna krađa se ne dešava samo na dan izbora. Naprotiv, tada se najmanje krade i tom sirovom pljačkom se eventualno pegla samo 1-2% glasova, jer je masovnija pljačka sirova, očigledna i rizična. Izborna krađa nije najveća čak ni u onih 30-45 dana izborne kampanje. Izbori se rešavaju (kradu) čitavu godinu pred raspisivanje, kada se sistematski i u ritmu 24/7 pljuje i gazi konkurencija, bez ikakvih mogućnosti da odgovori. Zato za predstojeće izbore ne možemo govoriti o „eventualnoj krađi“ jer se ona već desila i to u dosad neviđenoj razmeri i zato za ozbiljnu i odgovornu opoziciju i ne postoji druga mogućnost sem bojkota. Druga je stvgar da li oni omaju snage i znanja da zaista i sprovedu smisleni bojkot.

    1. Morate razumeti mi Vojvodjani nemamo drugog izbora nego da idemo na izbore,zamisli da ih bojkotujemo zajedno sa Boskom Obradovicem koji tvrdi da Vojvodina ne postoji i on dodje na vlast, sta bi to nama donelo.Mi idemo na izbore protiv Vucica ali i protiv Boska Obradovica a i protiv Jeremica jer on je nacionalista u svilenim rukavicama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.