Oglasilo se MSP Srbije povodom navoda iz Ukrajine da poznati srpski glumac Miloš Biković „podržava genocid“

Ostavite komentar


  1. Srbija od početka Ruske okupacije Ukrajine, uvek je pomagala Ruski Genocid nad 42 miliona Ukrajinske dece, žena, ljudi, ( čak je poslala nekoliko stotina dobrovoljaca četnika i ljotićevaca -snajperista da ubijaju Ujrajinsku decu!) i nikada nije javno osudila Rusiju i Putlera!! Većina Srpskih glumaca, umetnika, sportista, čvrsto stoje na strani majke Rusije koja se “pravedno “ bori protiv nacističke Ukrajine!!! Nedavno u Melburnu, u najvećem jeku silovanja, mučenja, ubijanja Ukrajinske dece, žena, ljudi, Nolev tatica u centru Melburna sa grupom Ruskih plaćenika maše sa Ruskim zastavama i kreštavim glasom viče: Slava Rusiji, Slava Putinu”!!!

  2. Možda oni govore o građaninu Ruske federacije Milošu Bikoviću kome je dodeljeno državljanstvo i pasoš a ne o srpskom glumčiću…

  3. Позвати амбасадора украјине и протестна нота…
    Они ће као да за Биковића или било кога да нешто млате и коментаришу!!!
    Колико тај амбасадор има изјава које су скандалозне треба му отказати гостопримство или га прогласити непожељним…
    Подршка за нашег Милоша ,дивног човјека и глумца!!!!!!

  4. Osim iskrivljene interpretacije istorije, gde se navodi da je Srbija saucesnik u genocidu (na zalost, toliko izlizana rec) nad Ukrajincima, potom omalovazavanja jednog dobrog i cestitog glumca, pa do nepitanja zasto se vlada Ukrajine bavi jednim glumcem, vec pitanja zasto se nasa vlada bavi jednim glumcem, ima sta zanimljivog da se procita u komentarima na ovu vest.

  5. Како тече овај рат (дај боже да стане овога часа) нећемо смети да кажемо да смо Срби,православни хришћанин,каквих лудака на овом свету има неби ме изненадило да траже заставу да мењамо јер има исте боје као Руска,полудео народ скроз.Живела СРБИЈА!!! и мир свима.

  6. @srpska posla
    Srbija je osudila napad i podrzala je teritorijalni integritet. Takodje je nesto nase municije zavrsilo u ukrajinskoj vojsci. Prestani da gledas stvari selektivno

  7. Došlo je vreme da ne smeš da iskazes svoje mišljenje o nekoj temi, ako to mišljenje nije protiv Srbije i Rusije! Katastrofa, ali,uvek su“gori za boljim lajali „!

  8. Ako vode rat protiv Rusije neka svode sami a be da prose oruzje po svetu . Svi koji nisu uz njih oni smatraju da podrzavaju genocid. Da li su se suprostavili okupaciji dela Srbije i maltretiranju Srba na sve moguce nacine. Po meni Zelenovski i Kurti kao da su braca.

  9. Svake noći Rusi bombarduju ukrajinske gradove koji su civilne mete ne samo raketama već i iranskim šahid dronovima. Ginu civili, žene i deca. Ko god da kaže da je to normalno i da nije genocid nad nevinim stanovništvom nije u pravu. Ovde je cilj da se što više civila ubije, ili da se u ište sve elektrane kako bi civilno stanovništvo ostalo bez struje i grejanja i smrzlo se usred zime. Svako ko to podržava je zlikovac. Nama se Ukrajinci „braća“ isto koliko i Rusi. Ukrajinske jedinice Crvene armije su 1944. oslobodile Beograd. Ukrajinski jezik nam je mnogo bliži i razumljiviji od ruskog, jer ima više sličnih reči i konstrukcija. Mnoge prepevane narodne ukrajinske pesme mi pevamo u našim kafanama, a iz neznanja smo ih prekrstili u ruske.

  10. Pa tako je to kad Sarkozi protera pola miliona roma nikom ništa kad se Srbi brane oni ugrožavaju tuđa prava,kad Ukrajina ubija svoj narod uz podršku zapadnih sila to se zove „žrtve Rusije „a to što 10 godina Ukrajinci vrše genocid nad Rusima u Ukrajini to se zove borba za slobodu.Uvek protiv pravoslavaca.Ne smetaju im muslimani koji okupiraju celu Evropu bez izuzetka nego bi da unište nas pravislavne hrišćane ki smo im trn u oku a misle sa muslimanima će lako ali malo su se preračunali nismo mi nikome opasnost oni imaju mnogo većih problema od nas.

  11. MSP promašio temu, znači nedovoljan (1). Da imam lični spor ovoga koji je pisao odgovor bih, kao advokata, zaobišao u širokom luku.

  12. Sačuvaj Bože ovaj svet od ratova ,svakakvih optužbi a i olako upotrebljavanja reči genocid ,šta je to naš Biković uopšte strašno uradio,radi svoj posao i ništa više?

  13. Sta svi trebamo misliti kao onaj ludjak Zelenski.
    Imamo pravo misliti, navijati, odabrati.Steta da se ministarstvo vanjskih dela, javlja u vezi sa pricom, ko koga podrzava, i ko je protiv koga?

  14. Jos samo da pise i u informeru i istina je zagarantovana.Inace danasnje novinarstvo vrca od istina kulture i nepristrasnosti.Cime se sve ove jadne novine bave.

  15. Tamo gde politika vrsi „selekciju“ perspektivnih „glumaca“, dobija se upravo ovakva REAKCIJA STRUKE… ali, nema veze, ima glumac ponude i iz Severne Koreje i Turkmenistana… Sta mu fali?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.