Oglasio se Boris Tadić o usvajanju Rezolucije o Srebrenici u UN

Ostavite komentar


  1. Saglasan sam sa B. Tadićem.
    Žalosno je da deo srbijanske javnosti slavi ovu rezoluciju.

  2. Bitno je da priznajete da se genocid dogodio, a manje je bitno šta ko o tome lično misli. Ni ja nisam najsretniji kad mi student položi ispit sa 60% umjesto sa 100%, ali takva su pravila.

  3. Tako prica i tako treba da prica i bivsi i sadasnji i svaki buduci politicar Srbije.Bravo za Borisa.Molim opozicione lidere da izadju sa jasnim stavovima kako bi znali sta glasamo.Da nam ne uvale opet nekog Broza.

  4. Oglasio se o Rezoluciji a ni reč o Vučiću? Baš čudno ali i očekivano.

  5. Tadiću svaka čast na komentaru možeš biti opozicija ali si realan čovek. Svaka ti čast. Ja nisam za ovu vlast ali sam realna šta valja treba pohvaliti a šta ne valja kritikovao ali i dati svoj predlog.

  6. Ovde nema mesta bilo kakvom slavlju. Apsolutno se slažem sa bivšim predsednikom, posebno što je pokazao snagu kada je bilo potrebno i otišao u Potočare da se pokloni nad grobovima žrtava. To daje posebnu težinu njegovom izlaganju.

  7. Ti si doprineo tome iduci u Srebrenicu bez da si zahtevao da iko dodje u Kravicu, Bratunac, Dobrovoljacku , Sarajevske jame i ostala mesta stradanja Srba. Dobro je ipak i pohvalno da si se naknadno poceo dozivati pameti

  8. Милорада,нико не слави резолуцију већ нас је стид што се против резолуције бори онај,који је један од главних инспиратора ратова у бившој држави,а самим тим и један од криваца што резолуција уопште постоји.Сети се само оног “ убијаћемо 100 Муслимана,за једног Србина“ паметном доста.

  9. Srbija u kopmpletu moze da raspravlja o rezuluciji u stilu svoje „pivo pred zadrugom“ kulture. Cinjenica ostaje da je srpski narod bedan narod ratnih kriminalaca koljaca i ubica koji nije u stanju da sagleda svoju bedu i vrda okolo kojekavim prebrojavanjima – te nije Barbados, te nije Antigua. Za ratne kriminalce ste proglaseni od onih drzava koje vas bukvalno izdrzavaju, hrane i bez kojih ne bi bilo Srbije.
    PS ovaj komentar nije namenjen objavljivanju. Sluzi iskljucivo za edukaciju redakcije „Danas“-a

  10. Rezolucija o Srebrenici opomena Vučiću da Srbija ne može ući u EU ni imati bolju budućnost bez priznanja genocida i traženja oprosta od žrtava”
    „Vučić je poznati negator

  11. Sta ti kazu drugari i saradnici – Vuk Jeremic, dr Jelena Trivan, Ana Hrustanovic i Nebojsa Krstic?

  12. Znqci – pohvala vlasti. Kao i njegov najbolji ucenik, kurir Vuk Jeremic…

  13. Izgleda da je i kod njega 18 veće od 84 ?
    Elem, narod 2000. zbacio genocidaše sa vlasti, a Tadić im pomogao da se na vlast vrate.

  14. Genocid je bio i moze da priča ko šta hoće. Ali Srpski narod nije optužen zbog toga, nego oni koji su naredili i sproveli isti. Genocid je i Oluja, genocid je i stradanje Srba u Kravici, Potočarima…Samo niko nije nikad odgovaro.

  15. Poput vucica mi smo pobedili iako je REZOLUCIJA usvojena ppodsjeca na „slavne“ pobjede od kosovskog boja pa dalje u mitomaniju junackog“ naroda na celu s M.Kreljevicem i ostalim brojnim „junacima“ pretezno ratnim zlocincima.

  16. Rezoluciju je izazvala vlast koja negira genocid,slavi ratne zločince,podstiče i brani murale sa Mladićevim likom,promoviše gostovanje osuđenih ratnih zločinaca na medijima koje apsolutno kontroliše.Konsenzus oko rezolucije,nije mogao biti postignut u trenutku velike podeljenosti u svetu i sukoba istoka i zapada,ratova u Ukrajini i Gazi…Ni oko čega nema konsenzusa.Meni više liči Tadićev komentar na nuđenje za ulogu nove Milice Zavetnice“

  17. Bravo za Tadića.Jedino on može da se odupre Vučiću.Sva ova ostala opozicija,je ništa.Čak mi se čini da oni svojim nebuloznim izjavama,uvek kada se radi o pitanjima Srbije,idu na. ruku Vučiću.

  18. Devedesetih godina sam bio jedan od pola miliona glasaca DS, ovakvim stavom
    Tadićev dobija moj glas….ako bude bilo izbora.

  19. Ne slažem se sa Tadićem. Rezolucija je ipak usvojena. Toliko bar dugujemo za genocid u kome je ubijeno 8271 nedužnih ljusi jer se tako prohtelo na vlasti u Republi Srpskoj zdušno pomognutoj od strane vlasti u Srbiji čiji je deo bio i Vučić.
    A Borisu Tadiću bi bilo bolje da zaćuti. Na izborima u decembru nije prošao ni smanjeni cenzus! Nikako da shvati da je njegovo vreme davno prošlo.

  20. Bravo borise to je istina samo nisi jos rekao da je ovo zasluga inesebicni rad vucica sa timom .

  21. Koji genocid Jadovno, Jasenovac,Šušnjar, Kragujevac, Drakulić,Prebilovci ,Brod na Drini koji drugi postoji na ovim prostorima??????

  22. Fasisticka srbija vec 30 godina to je Fakt. A sto mislite da vas se neko okolo plasi, samo probajte bice bezanije ali malo duze ovaj put.

  23. Ma kakva bre Srebrenica, mi smo „žig zveri“ sebi dobrovoljno stavili na čelo prvi put kada je Slobodan Milošević izabran za predsednika Srbije! Od tada pa do dana današnjeg piše se neslavna, povremeno i sramna istorija srpska, prepuna poraza,sumanutih odluka,dezorijentacije,suštinskog gubitka dela teritorije a rasprodaje i kriminalizovanja „ostatka“. Kakav crni Vučić, Dačić, Šešelj, unuk Miloševića na izborima 2024, hej 2024 godine! Pa 100 Rusija da stoji iza tog SPS, sa tim zlotvorima je trebalo završiti 2000 godine „za vijek vijekova“ a ne vraćati to u vladu, zar ne gospodine Tadiću?! Vučić,Šešelj,Toma Nikolić, to je sve trebalo odavno pomesti na smetlište istorije ili u nadležne kazneno-popravne ustanove, naravno sa sve „pratećom svitom“. Od 2000. god kada se videlo da koalicija „100 babica-kilava deca“ ne funkcioniše, nije ih trebalo puštati 12 godina da se „vežbaju demokratije“ i „privatizuju“ (pretežno kriminogeno) nego izmenjati 2-3 postave i do sada bi se već iskristalisala i profilisala ozbiljna srpska politička scena i za lokalnu i za „spoljnu upotrebu“. E zato je ovo juče samo osrednji međunarodni „sertifikat“ da mi i dalje nosimo taj višedecenijski „žig zveri“ i u kom se smeru krećemo ne nameravamo da to obrišemo pre (samo)uništenja!

  24. Vrapcima je jasno da se u Srebrenici dogodio strašan ratni zločin ali ne i genocid. Više je nego evidentno da se nemci svim sredstvima bore da naštete Srbiji i pomognu saveznicima iz drugog svetskog rata.

  25. Konačno jedan smislen i pismen komentar. Ne volim ga, ali u poslednje vreme su mu izjave perfektne. Kamo srece da je bio pametniji kada je bio na vlasti.

  26. Kakve ste odluke donosili posle 5.oktobra?Odustali ste od nekih važnih pitanja i tako omogućili drugima da se šire i izmišljaju optužbe .Proterane niste uzeli u zaštitu i sada dželati tuže nas-kakva ironija?Nas ste lagali da bi ste „prijatelje“zaštitili a oni su vredno radili.Ima puno toga da se kaže ali nema dovoljno prostora,mnogo ste nas lagali,mnogo!

  27. Поштено, без острашћености, браво Тадићу.

  28. 90% Evrope odbacuje Vucica i njegov rezim. Sada svet odbacuje Vucica i njegov rezim. Sada je momenat da svi oni koji hoce Srbiju u EU da podrze rezoluciju i time dokazu pripadnost civilizovanom svetu. Svi ostali pripadaju srpskom svetu diktature, bezakonja i siromastva. Srpski svet ce trajati kratko jer nema nikakvu buducnost.

  29. Deo političke scene slavi, a deo ne!!
    A isto tako je i na drugoj strani…, tj strani predlagača.
    A u stvari ni jedna ni druga strana nisu zadovoljne..

  30. Нисам оптерећен са овим јер не знам о чему се ради.Не размишљам о овом не битном.

  31. Gospodine Bivši predsedniče i ako nismo na istoj političkoj strani za ovu izjavu sve pohvale

  32. Tako je Borise… Svet ide u pogrešnom smeru i veliko je pitanje kako će sve to da završi

  33. Ima li neka država,udruženje,neka odluka koja je važeća,a da je dobila manje od 50 posto glasova?

  34. Borise, normalan si čovek, a ti i dalje nemožeš da shvatiš da si Niko i ništa.Trpaš nos gde ti mesto nije.Pitao bih samo DACU bota.. Da li je tebi Broz stvarno uvalio pa ga malo malo pominješ.

  35. Tadiću ostavio si nam Vučića. Ništa gore nisi mogao uraditi za Srbiju. Zajedno u političku penziju sa njim pa vodite dijaloge. Narod sve zna. Nažalost ima i mnogo prodanih duša. Ostavka!

  36. Kad nekog nemožes pobediti, ti mu se pridruži. Bivši demokrata, i zato mu skoro niko nedaje glas.

  37. Ovo je orkestrirano .u okviru projekta Kontrolisanog Haosa…Cilj je da se izazovu što dublji sukobi..unutar država izmedju etničkih grupa ,medju nacijama,posebno na verskom planu…sto ce izazvati talas teroristickih i ratnih sukoba.Najveci sukobi biće na tlu Azija i Evrope.. Pakistan -Indija,Iran-Izael,Zapadna Evropa-Istocna Evropa.Atentat na Slovačkog premijera i pad Helikoptera sa Iranskim premijerom nisu slučajnost
    Već deo orkestriranog delovanja.

  38. Tako je to Borise, ali nije baš sasvim tako. Ta rezolucija nije dokaz za genocid jer se dokazi ne izvode krađom glasova. Glavno je naime to da je istom problematizovan sam pojam genocida. I da je to stvarni učinak njenih inicijatora i sponzora. I to ne slučajni.

  39. AV cevabdzija iz Jovanjice i ovaj lunatik su ISTI…Nema nade za Srbiju dok su ovakvi na vlasti

  40. MA DAJTE LJUDI…..
    SVAKI POJEDINAC NA PLANETI ZEMLJI NEK UČINI SVE MOGUĆE DA SE NIJEDAN RAT NIGDE NE DESI,DA NIJEDAN ČOVEK NE STRADA….A BORISU TADIĆU POŠTOVANJE ZA IZJAVU……NA KRAJU PA I SVET ODAJE PRIZNANJE VUČIĆU,JER JE IMAO HRABROSTI DA KAŽE ONO KAKO JESTE…..I ZATO UČINIMO SVE DA SVAKI ČOVEK IMA SVOJE MESTO POD NEBESKOM KAPOM-BEZ RATA

  41. Zalosno je sve sto se događalo 91-95. Sve to je dirigovano od mocnika, svetskih zlotvora, koji namecu sada istinu o tome. Njihova istina je daleko od stvarnosti. Kad citam ove komentare, tuga me uhvati, kako nas je lako zavaditi. Ne trebaju oni nama, budimo ljudi, živimo jedni pored drugih i niko nam ne moze biti veci neprijatelj ili prijatelj od nas samih. Licemerstva, lazne demokratije, prodanih dusa za sitne licne interese… je previse. Budimo ljudi.

  42. Ova rezolucija ne treba da brine poštene,normalne Srbe jer se ne odnosi na njih.Trebalo je pustiti u UN- u govore „velikog“
    patriote iz devedesetih…a ne da bali po zastavi i tako je bruka.Da li su zaboravljeni ratni huškaši…Šešelj,Vučić,Milošević,Arkan i njihovi istomišljenika?Vučić „pere“ svoju savjest prebacujući krivicu na narod i on mu nameće osjećaj krivice.
    Da li je moguće da je cijeli svijet u krivu a samo on u pravu.
    Srbija nema većeg neprijatelja od Vučića.

  43. Drgi Borise vjerujem da bi prihvatio mandat za procentom glasanja 50% +1,priča jarane završena a što vama treba zaostalo glasačko tijelo to je srpski problem.

  44. Da, tačno je da je za vreme Tadića Skupština usvojila DELARACIJU O ZLOČINU što je ogromna razlika u odnosu na genocid. Onome ko nije zlonameran valjda je više nego očigledno da niko ne osporava strašan zločin nego tvrdnju da je to genocid. Uostalom, nezavisna međunarodna komisija eksperata je takođe rekla da to nije genocid. Gde su rezolucije za Vijetnam, Irak, Afganistan ili najnovije Gaza, gde su ubijene stotine hiljada žena i dece neslektivnim bombardovanjem? To su bile akcije uvođenja demokratije? Uništenje starosedelaca Amerike, kako Severne tako i Južne, uništenje starosedelaca Australije i Novog Zelanda nisu genocid?

  45. Ta „rezolucija“ i komentar na istu ex predsednika, jasni su i bez komentara istoga, kod postojanja presude medjunarodnog Suda /tribunal pri OUN koja je takodje jasna – njom nije zahvacen narod/drzava Srbija a kvalifikacija vrste nedela i sankcije, odredjenje su istom.

  46. Jadna li su deca koju ucite vi,nama i ovoj zemlji ne trebaju drugi neprijatelji!

  47. Bivši,šta bi sad,nije valjda da podržavaš zločinska dela.Ima li legimitet a ima ,važno da nikome u svetu a pogotovo nama padne na pamet da se latimo nekih osveta,ratovavijanja,proterivanja,ubijanja a i zarad teritorija kojeće koštati ubuduće mnogo paprenije.

  48. Čitam komentare i čudim se. Ne mogu da verujem da neki likuju što je deklaracija usvojena sa 84 glasa ZA što iznosi manje od polovine čovečanstva. Znači na strani Srbije je više od polovine čeovečanstva. Ako je genocid bio u Srebrenici onda treba izmisliti neku novu reč za Jasenovac, Jadovno, Kravice, Prebilovce, za stradanje Jevreja, Palestinaca, Iračana i da ne nabrajam dalje.
    Hvala lepo, takva zapadna civilizacija mi ne treba.

  49. Da je bio normalan bio bi i danas predsednik,njegov sal cuvam na uspomenu jednog najnesposobnijeg srbina u istoriji i ne mogu da vjerujem da on jos uvjek prima platu od vlade srbijd kao tomislav nikolic ,e ljudi moji pa dali je to moguce a ima ih jos ..,……. i ha haj majko moja.

  50. Posle Zorana Dindica , Boris Tadic najpametniji i dobar drzavnik ovi danas sto nas vode nisu mu ni za mali prst !!!!!!

  51. Šta je do sada doprineo Boris Tadić, ništa, čitam ove komentare i čudim se kolko je narod postao zloban, umesto da idete napred vi se uporno vraćate nazad, , šta je dosadašnja vlast uradila za Srpski Narod, ništa samo su krali za sebe, a Vučić se bori da vam bude bolje, i da nema rata, ali vi to ne znate da cenite. Toliko od mene, Živeo Predsednik,Živela Srbija

  52. Boris ZUTI je najveci politicki degen u novijoj politickoj istoriji bruka i sramota Srbskoga roda i izroda zastomuse uopste obracate i zasta podsticete ovaj narod na tu proamericku vlast koja je pokrala i unistila sve sto je stigla ….

  53. Hvala Bogu da iz tvojih usta izađe nešto tačno.Do sada je sve bilo politikantsko ,ni nalik ozbiljnog političara a pre svega bivšeg predsednika .

  54. Daco.Lupas gluposti.Nisise ni rodila kada je Broz bio na celu Drzave SFRJ.Niko nokoga nije dirao i nikada nije bilo rata dok je bio ziv.Idi pojedi burek na eks i udavi se.

  55. Zasto da ne bude usvojena mi u federaciji živimo dostojanstvo čovjeka mnogi Srbi iz RS rade u Federaciji i zna se ko je počinio zločin.Bolhe da kritikujetw Dodika koji I danas slavi ratne zločince.Sta bi se desilo da se isto ko u Srebrenici u Srbiji desio zločin.Slusate Dodika a ne pošteni srpski narod.Vidi se da slijedite politiku Miloševića jer mi smo bosanski srbi kao i Dodik što mu piše i u rodnom listu

  56. A di su opozicioni miševi ? Nigde ih nema ? Razmišljaju o kanalizaciji jel’ ? Pa da traže nov dom gde bi obitavali. Više ima neće dolaziti podrška sa Zapada, smučilu su im se i Djilas, Tepić, Aleksić, Ponoš, Lutovac…itd. Tražiće nove snage, mladje i „neistrošene“, vi pobrojani ste bačeni znate i sami gde se baca upotrebljen materijal a može i u reciklažu. Odoste „šolirani“ i bez povratka. Ajd’ sad !!!

  57. @Daca
    K’o da kaže nešto od ovih izdajica iz opozicije, pa kopali su i nogama i rukama i testerama da „pokore“ Srbiju kao da neive u njoj. Nisu ništa nudili osim vešala, zatvora i psovanja. Šta oni imaju da se izjasne, pa zahvaljujući njima Zapad je doakao Srbiji. Baš me zanima šta će da bude glasačima posle ove rezolucije koju su svim srcem prizivali, a zašto ? Šta to nije u redu u politici vladajuće stranke i njenih koalicionih partnera. Šta ?

  58. Znate, mnogi komentatori su previše pod uticajem imidža vajnog nam predsednika koji je sam on stvorio u medijski zamračenoj Srbiji, a sve zbog lične vlasti i pranja svoje i biografija aktera ratova devedesetih!
    Gospodin Tadić je u vreme predsednikovanja napravio nekoliko katastrofalnih grešaka koje su nam prvo posredno, a potom neposredno vratile politiku i državu u devedesete!..
    Naravno, ne mislim da mu je to bio cilj, i da se nije desilo to što se desilo te 2012. godine, Srbija bi danas bila u EU, a verovatno i ostale bivše YU republike, plus, ne bismo danas imali stanje naših odnosa sa susedima kakvo smo spoznali, pa eto, i povodom ove rezolucije!
    Istini za volju, teren za to stvoren je ubistvom premijera 2003. godine…

  59. Jedino od Tadića od cele opozicije sada sam pročitao pametne stvari.Svi ostali samo mržnja prema Vučiću.Bravo za Tadićs.A nisam baš njegov ljubimac od kada je na HRT u rekao da i nije baš ponosan kao predsednik Srbije.

  60. Tadiću.. za legitimitet ..koji ti spominješ…ocenjeno je da se za ovu Rezoluciju neće donositi I poseban zakon, ako si na to mislio?
    O tome je več prethodno odlučeno!

  61. Znam da je vrlo oseljiva tema ali treba razlikovati genocid od zločina. Svako ko nije pristrastan ili ucenjen na bilo koji način mora da prizna da se ipak radi o masovnom zločinu. Inače bi mnoge zločine mogli da nazovemo genocidom. Znamo za genocid u Nemačkoj i Hrvatskoj za vreme drugog svetskog rata, ali ima tu još mnogo neproglašenih genocida kao npr. istrebljivanje indijanaca, masovna ubistva u Africi i Australiji od strane ovih koji su se najviše zalagali za ovu rezoluciju, masovna ubijanja u Aziji od strane amerikanaca, britanaca, holanđana, japanaca. A tu su i dve atomske bombe bačene na Japan, a u novije vreme korišćenje projektila sa osiromašenim uranijumom. To smo i mi iskusili. Prema tome kad se donesu rezolucije o pravim genocidima onda mogu da se usvajaju i rezolucije o masovnim ubistvima kao što je bilo u Srebrenici. Uzgred treba podsetiti ljude na to da su holandski plavi šlemovi mogli to da spreče, kao i amerikanci koji su imali mogućnost korišćenja svih aerodroma u okolini. Izgleda da je nekome odgovaralo da ne reaguje i da pusti da se desi to što se desilo.

  62. Turci pobise dva miliona Jermena, a kad pitas ove u BiH jel to bese genocid, vrdaju ko ljiljani na vetru. U Turskoj ako to pomenes u kontekstu genocida ides na robiju. Hrvati se svim silama trude da umanje broj ubijenih Srba u logorima i na terenu, a bolesno uvecavaju broj svojih zlikovaca pobijenih po Sloveniji na kraju rata. Belgijanci pobise vise od 10 miliona stanovnika Konga, ali se to gura pod tepih i odbacuju cifre i zlocini po svaku cenu. O revizionizmu Nemaca odgovornih za smrt vise od 100 miliona ljudi u dva sv rata da ne pricam. Svi se trude da svoje zlocine sakriju i minimalizuju, samo Srbi moraju da priznaju nesto sto je politicki konstruisano i naduvano.

  63. A zašto je neko organizovao taj “strašni zločin” koji je bio genocid ili nije bio ? Zašto je osramotio Srbiju? Zašto pobiti toliko i zbog čega? U borbi nisu ubijeni?

  64. Ajde Tadiću, ne brukaj se više. Kako to da rezolucija nema legitimitet? Pa, ti si bio predsednik, jer si dobio više glasova od IZAŠLIH na izbore, ali si dobio znatno manje od 50%, od ukupnog broja birača, kad se uzmu u obzir i oni koji nisu izašli na izbore, dakle uzdržani. Rezolucija, znači, ima isti legitimitet koji si i ti imao kao predsednik i koji danas ima Vučić.

  65. VidimTadića optužuju što je posle normalnih demokratskih izbora prepustio vlast Tomi Nikoliću, Dačiću i Vučiću. Ali to je normalno da se vlast na izborima menja. Nije normalno i ko je to mogao pretpostaviti da će Vučić inžinjeringom preko kriminalnih struktura i sistemom ucena stvoriti sistem u kojem ne sme biti na vlasti niko osim SNS-a i to od mesne zajednice do republičkog parlamenta. Što se Rezolucije o Srebrenici tiče vidim da se mnogo ljudi „upecalo“ na „za“ i „protiv“. Ta Rezolucija je nebitna sa aspekta nečije osude, ali stvoriće lošije odnose u regionu. Međutim Nemačka i Amerika ne brinu o tim odnosima, oni su Rezoluciju predložili želeći Dodiku da udaraju packe zbog njegove politike odvajanja Republike Srpske. A Vučić tu nije trebao ni da se pita, ali on u svakoj čorbi mirođija.

  66. Moje simpatije, kao člana DS, prema Tadiću prestale su krajem ’90-tih, kada sam shvatio da je nacionalista. Njegova predsednička „četiti stuba spoljne politike“ su nas i dovele do ovoga. Pohvale koje ovde dobija su od botova SNS-a. E, moj Borise.

  67. Sram te bilo!
    Radio za Srv5 5be i svoje a za nas te baš briga.Loš psiholog igra se pravnika i političara

  68. Može li neko ovde da navede pravno kada je zločin genocid, pa cemo uporediti sa onim sto se u Srebrenici dogodilo. Jasno je svakom da tamo nije bilo nikakvog genocida, jer da jeste ne bi žene, deca i starci izasli autobusima zivi iz enklave

  69. Genocid u Srebrenici je bio genocid zato sto je Medjunarodni sud za Jugoslaviju tako presudio. Legitimnost suda ne moze se negirati jer je tadasni predsednik Jugoslavije Milosevic stavio svoj potpis ispod odluke o formiranju tog suda. U drustvu u kome nema suda ili se se ne postuju odluke suda, sto je priblizno isto, vlada rulja. Nova UN rezolucija trazi zabranu negiranja genocida u Srebrenici. To bi trebalo da znaci da ce neke kaznene mere postojati za negatore genocida u Srbiji a mozda i za Srbiju. Vreme ce pokazati sta ce od toga biti.

  70. Šta to znači nije 5:0 kako neko reče nego 3:1 ???
    Znači nisu ubedljivi? E moj Tadiću, mogao bi Vučić da te uzme za novog direktora za statistiku ! Uostalom i ti si rođen u Sarajevu ???

  71. Meni se pa čini da je odnosna rezolucija dovela do raskola sličnog onom iz 1054. god. Podelila je svet uzduž i popreko. Podelila na Istok o Zapad, na Sever i Jug, na genocidne i još mne genocidne narode. To je jeda zavrzlama u ko
    hoće da kompromituju sam pojam ne bi li ga izbacili iz opticaja pa da otvore lov na sve nepodobne za novi svetski poredak.

  72. Svojom srednjovjekovnim srpskim mentalitetom doči če mo na Srbiju ižmeđu tri Morave

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.