Oglasio se Dačić nakon sastanka sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Vucic koristi Dacica i SPS kad mu treba, ali sramno je kako se odnosi prema saradnicima i partnerima. Krivi su samo oni koji mu to godinama dozvoljavaju.

  2. Dobro ces naplatis, ivice, zar ne?
    Preko nekoliko kofercica?

  3. E moj Dačiću, pre neki dan vrhuška SNS Glišić tvoje nazva banda crvena, a ti mu ideš na kanabe i titraš ……, sramota, gde ti je dostojanstvo, Vučić je tu zato što mu ti to omogućavaš a ne on tebi, da tebe nema ne bi bilo ni Vučića. Izgleda samo Ružić kod vas ima petlju, ostali ste krpe.

  4. Kakav si ti poltron.Dal je moguće da ti 30.godina bez dana staža opstaje. Jadna je ova naša Srbija. Muzite je i dalje.

  5. Buducnost Srbije je da vas dvojica odete u zaborav i naravno u zatvor.Toliko ste toga loseg napravili da za vas nema mesta u istoriji ali ima u zatvoru.

  6. Dva puta trideset pet sedamdeset godina bavljenja politikom
    Malo vam je jos idete jos malo u paketu.
    Tamo gde ste zasluzili da budete.
    Obojica

  7. On svoje koalicione partnere koristi kao krpu. Nikad ih ne pomene za sve je zasuzan SNS. Ako SNS ima hrabrosti nek samostalno izađu na izbore pa posle prave koaliciju. Imali bi 20 %

  8. Prpa, drma se fotelja . Plaši se da akt-tašna ne izađe iz fioke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.